Η TomTom ανακοινώνει το νέο δορυφορικό πλοηγό TomTom XXL, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες Ελλάδας και άλλων 44 ευρωπαϊκών χωρών.


TomTom_XXL_algΤο νέο TomTom XXL με χάρτες 45 ευρωπαικών χωρών είναι διαθέσιμο άμεσα σε καταστήματα λιανικής σε όλη την χώρα με ενδεικτική τιμή που διαμορφώνεται στα €199 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του TomTom XXL περιλαμβάνουν:
– Οθόνη 5’’ και βάση στήριξης EasyPort™ η οποία διπλώνει στο πίσω μέρος της συσκευής και επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και μεταφορά της συσκευής μαζί με τη βάση.
– Άμεση χρήση – δεν απαιτείται εγκατάσταση. Απλά συνδέστε τη συσκευή και πιέστε την οθόνη αφής.
– Προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων – Ρεαλιστική απεικόνιση σύνθετων κόμβων αυτοκινητοδρόμων και οπτικές οδηγίες για τη συγκεκριμένη λωρίδα που πρέπει να επιλέξει ο οδηγός, μειώνοντας το άγχος πλοήγησης του οδηγού σε αυτές τις ιδιαίτερες περιοχές.
Καλύτεροι χάρτες και ευκολότερη πλοήγηση
TomTom_XXL_box– Τεχνολογία Map Share™ – οι οδηγοί οφελούνται από χιλιάδες δωρεάν διορθώσεις στους χάρτες που πραγματοποιούν οι χρήστες των συσκευών TomTom κάθε μέρα.
– Ένα έτος δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών: Οι κάτοχοι του TomTom XXL αποκτούν για έναν ολόκληρο χρόνο από την αγορά της συσκευής, δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών
– Τεχνολογία IQ Routes™ – υπολογισμός της γρηγορότερης διαδρομής οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με βάση την οδηγική εμπειρία εκατομμυρίων χρηστών συσκευών TomTom, που περιλαμβάνεται στους χάρτες.
– Μεγάφωνο υψηλής ποιότητας – για δυνατές και καθαρές φωνητικές οδηγίες σε ρυθμιζόμενη ένταση.
– Μενού «Βοήθησέ–με»- άμεση πρόσβαση σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης και οδηγίες πρόσβασης σε σημεία διαχείρισης επειγόντων περιστατικών.


BackEasyPortΠροαιρετικές αναβαθμίσεις και αξεσουάρ
– Θήκη μεταφοράς, € 19.95
– Οικιακή βάση φόρτισης (Φορτιστής με θύρα USB για το σπίτι)
– Βάση φόρτισης αυτοκινήτου (Φορτιστής με θύρα USB για το αυτοκίνητο)