Στη λίστα με τις 7 κορυφαίες ομάδες Επιχειρησιακής Συνέχειας στον κόσμο συγκαταλέγεται το τμήμα Group Business Continuity Management της Cosmote.


cosmoteΤο τμήμα συμμετέχει στα Διεθνή Βραβεία Επιχειρησιακής Συνέχειας 2010 (Business Continuity Awards), στην κατηγορία “Business Continuity Team of the Year”.


Η COSMOTE αποτελεί τη μόνη εταιρεία εκτός Μ. Βρετανίας και τη μοναδική από τον τηλεπικοινωνιακό κλάδο, που κατάφερε να μπει στην τελική λίστα, για την οργάνωση και τα επιτεύγματά της κατά τους τελευταίους 14 μήνες. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης εταιρείες όπως η JP Morgan Chase, ο όμιλος Lloyds Banking και η Sainsbury’s.


Τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρησιακής Συνέχειας που διοργανώνει το εξειδικευμένο σε θέματα του κλάδου βρετανικό περιοδικό CIR (Continuity Insurance & Risk) ξεκίνησαν το 1999 με στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες πρακτικές Επιχειρησιακής Συνέχειας παγκοσμίως και σήμερα αποτελούν τον πλέον αναγνωρισμένο θεσμό στο συγκεκριμένο χώρο. Για το 2010, τα βραβεία περιλαμβάνουν 19 κατηγορίες.


Η τελετή βράβευσης των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2010.