Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό με την κυκλοφορία επικών και action τίτλων στο τελευταίο line up της Nintendo για το DS, DSi και Wii.


nintendo-2Τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Super Mario Galaxy 2, η συνέχεια του επικού αυτού τίτλου. Το παιχνίδι στηρίζεται σε αναζήτηση σε πλανήτες και 3D διασκέδαση του πρώτου παιχνιδιού, και περιλαμβάνει εντελώς νέους γαλαξίες, παζλ και χαρακτηριστικά. Ο Mario πλέον μπορεί να συνεργαστεί με το φίλο του Yoshi, που έχει νέες ικανότητες, όπως την ικανότητα να μετακινεί αντικείμενα που βρίσκονται γύρω του με τη γλώσσα του! Οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε νέα αντικείμενα, όπως ένα τρυπάνι με το οποίο ο Mario θα μπορεί να ανοίγει τούνελ τρυπώντας βράχους. Το Super Mario Galaxy 2 κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 11 Ιουνίου 2010.


Το Sin and Punishment: Successor of the Skies, το συναρπαστικό shooter game για το Wii από την Treasure, κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 7 Μαΐου 2010. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 60 frames-per-second δράση με δυο χαρακτήρες και international online leader boards για να συγκρίνετε τα σκορ σας. Είναι συμβατό με διάφορα χειριστήρια (Wii Remote, Classic Controller, GameCube Controller, Wii Zapper) για επιπλέον διασκέδαση.


wwi_monster_hunter_consoler_bundleΤο επικό παιχνίδι δράσης από την Capcom, το Monster Hunter Tri κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου 2010. Οι παίκτες μπαίνουν στο ρόλο ενός κυνηγού, σε ένα οικοσύστημα όπου άνθρωποι και τέρατα συνυπάρχουν. Οι παίκτες θα βυθιστούν σε αυτό το ζωντανό οικοσύστημα, και θα μάθουν τις ικανότητες που απαιτούνται για να κυνηγήσουν με επιτυχία τα επιβλητικά τέρατα που κατοικούν εκεί. Θα ακολουθήσουν επικές μάχες με τα τέρατα αυτά και οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν να φέρονται με σύνεση. Θα πρέπει να σέβονται τα τέρατα και να τους επιτίθενται μόνο για να κερδίσουν ζωτικά αντικείμενα για να υποστηρίξουν το χωριό τους που κινδυνεύει από παράξενους σεισμούς. Το παιχνίδι είναι συμβατό με το Wii Speak, και θα υποστηρίζει online gameplay για όλους τους παίκτες στην Ευρώπη που έχουν πρόσβαση σε internet.


Η Nintendo πρόσφατα αποκάλυψε μια μοναδικά συνεργασία με την Tecmo Koei για το Samurai Warriors 3, τον καινούριο τίτλο της σειράς Samurai Warriors, που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αποκλειστικά για το Wii στις 28 Μαΐου 2010. Το Samurai Warriors 3 αποτελεί την εξέλιξη της σειράς Warriors, καθώς περιλαμβάνει καινοτομική game mode και ένα εντελώς φρέσκο storyline. Έχοντας ολοκαίνουριους χαρακτήρες και νέα στοιχεία στο gameplay και στις μάχες, η στρατηγική και οι τακτικές στο πεδίο μάχης θα είναι ακόμα πιο ελκυστικές στο Samurai Warriors 3.


Η Nintendo έχει ανακοινώσει επίσης ένα εξαιρετικό line up για το Nintendo DS, ξεκινώντας με το Rooms: The Main Building. Το παιχνίδι αυτό διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό και μυστηριώδες σπίτι που ονομάζεται ‘Rooms Mansion’, και βάζει τους παίκτες σε ένα εικονικό περιβάλλον που βασίζεται στην επίλυση 90 sliding puzzles. Σε κάθε δωμάτιο ή όροφο, οι παίκτες θα πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά και στρατηγικά για να βοηθήσουν το χαρακτήρα τους να φτάσει με ασφάλεια στην έξοδο κάθε δωματίου, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ένα slide παζλ. Ο χαρακτήρας μπορεί να περπατήσει από το ένα τμήμα του δωματίου σε ένα άλλο, αλλά μόνο το τμήμα που στέκεται ο χαρακτήρας μπορεί να μετακινηθεί. Οι οπαδοί των παζλ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν όλη την επιδεξιότητά τους για να μεταφερθούν από όροφο σε όροφο και τελικά να λύσουν το μυστήριο στο Rooms: The Main Building, που κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 4 Ιουνίου.


Αν είστε λάτρης της μουσικής, τότε το μοναδικό ολοκαίνουριο παιχνίδι Jam with the Band θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε το Nintendo DS σας σε ένα διασκεδαστική, φορητή μουσική συσκευή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε δημιουργικοί με τους φίλους σας. Επιλέξτε μια λίστα από διάσημα τραγούδια και μοιραστείτε τα με άλλους παίκτες, ή συγκεντρωθείτε με άλλους εφτά ιδιοκτήτες Nintendo DS και παίξτε διάσημα παιχνίδια από μια συλλογή που περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες.


Το WarioWare: Do It Yourself για το Nintendo DS, DSi και DSi XL σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και μοιραστείτε τα δικά σας microgames, comics ή ακόμα και μουσική. Το WarioWare: Do It Yourself Showcase της υπηρεσίας WiiWare περιλαμβάνει πάνω από 70 νέα microgames που δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες που έχουν το WarioWare: Do It Yourself να μεταφέρουν microgames από το Nintendo DS τους στο Wii και να τα παίξουν στην τηλεόραση. Το WarioWare: Do It Yourself θα κυκλοφορήσει για το Nintendo DS στις 30 Απριλίου.


Wii Software Q1 2010 Release Date
NewU Fitness First Mind Body Yoga & Pilates Workout (Black Bean Games) 2 Απριλίου
Monster Hunter Tri (Capcom) 23 Απριλίου
2010 FIFA World Cup South Africa (EA SPORTS) 29 Απριλίου
Circus Party (505 Games Ltd) 30 Απριλίου
Iron Man 2 (SEGA) Απρίλιος
Sin and Punishment: Successor of the Skies (Nintendo) 7 Μαΐου
Prince of Persia: The Forgotten Sands (UBISOFT) 13 Μαΐου
No More Heroes 2 (Rising Star Games) 22 Μαΐου
Samurai Warriors 3 (Nintendo) 28 Μαΐου
B-Unts-Build It! (505 Games Ltd) 28 Μαΐου
Shrek Forever After (Activision) Μάιος
All Star Karate (THQ) Μάιος
Repetto presents Ballerina (Deep Silver) Μάιος
Tournament of Legends (SEGA) Μάιος
Super Mario Galaxy 2 (Nintendo) 11 Ιουνίου
Toy Story 3 (Disney Interactive Studios) 17 Ιουνίου
NatGeo Quiz! Wild Life (Black Bean Games) Ιούνιος
DanceDanceRevolution HOTTEST PARTY 3 (Konami) Ιούνιος
U-SING Girls Night (Mindscape) Ιούνιος
Vacation Isle: Beach Party (Warner Brothers Interactive Entertainment) Ιούνιος
top model academy (SevenGames) Q2
The Crown of Midas (SevenGames) Q2
Nintendo DS Software Q1 2010 Release Date
Runaway A twist of fate (Focus Home Interactive) 15 Απριλίου
Diva Girls: Diva Ballerina (505 Games Ltd) 23 Απριλίου
Mind, Body & Soul: Spellbound 2 (505 Games Ltd) 23 Απριλίου
Emergency Rescue (505 Games Ltd) 23 Απριλίου
Mind, Body & Soul: Blend It! (505 Games Ltd) 23 Απριλίου
WarioWare: Do It Yourself (Nintendo) 30 Απριλίου
Iron Man 2 (SEGA) Απρίλιος
Sonny With a Chance (Disney Interactive Studios) 7 Μαΐου
Petz Fantasy (UBISOFT) 12 Μαΐου
Prince of Persia: The Forgotten Sands (UBISOFT) 13 Μαΐου
Galactic Taz Ball (Warner Brothers Interactive Entertainment) 14 Μαΐου
Jam with the Band (Nintendo) 21 Μαΐου
B-Unts-Build It! (505 Games Ltd) 28 Μαΐου
Shrek Forever After (Activision) Μάιος
Shooting Watch (HUDSON SOFT CO.,LTD.) Μάιος
Repetto presents Ballerina (Deep Silver) Μάιος
Sports Island DS (Hudson Soft) Μάιος
Rooms: The Main Building (Nintendo) 4 Ιουνίου
Toy Story 3 (Disney Interactive Studios) 17 Ιουνίου
Sherlock Holmes and the Mystery of Osborne House (Focus Home Interactive) 24 Ιουνίου
Mega Man Zero Collection (Capcom) Ιούνιος
top model academy (SevenGames) Q2
The Crown of Midas (SevenGames) Q2