Η SAP Hellas και οι συνεργάτες της διοργανώνουν το SAP Forum 2010, την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.


2557-sap-logo_articleΕπίκεντρο του φετινού SAP Forum αποτελούν οι δράσεις και οι λύσεις για την ενίσχυση της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας, που συνιστούν θεμελιώδεις άξονες για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας και τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών για την ανάκαμψη από την κρίση.


Σήμερα, η επίδραση της οικονομικής κρίσης είναι σαφής στην ελληνική αγορά και οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν πρωτοφανείς προκλήσεις, οι οποίες εντείνονται από το διεθνοποιημένο ανταγωνισμό που μοιάζει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε καλύτερη θέση. Στο πλαίσιο αυτό, η εφαρμοσμένη καινοτομία αποτελεί μονόδρομο για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την παροχή λύσεων σε κρίσιμα ζητήματα, όπως οι αλλαγές στους τρόπους παραγωγής και παροχής αγαθών και υπηρεσιών.


Στόχος του SAP Forum 2010 είναι η ανταλλαγή εμπειριών και η παρουσίαση πρακτικών που αξιοποιούν κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, για να μετατρέψουν την καινοτομία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να μπορούν να προσαρμόζονται έγκαιρα στις απαιτήσεις του σύγχρονου, ιδιαίτερα πολύπλοκου περιβάλλοντος. Παράλληλα, μέσα από τις παρουσιάσεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, θα αναδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία αιχμής και οι πρωτοποριακές λύσεις της SAP βοηθούν τις επιχειρήσεις να δουν ξεκάθαρα πληροφορίες – και όχι απλώς δεδομένα – έτσι ώστε να παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα και να αποκομίσουν απτά οφέλη.


Το SAP Forum 2010 διοργανώνεται με τη συμμετοχή κορυφαίων συνεργατών της SAP, που υποστηρίζουν τις εργασίες του συνεδρίου ως χορηγοί. Στις εταιρείες αυτές συγκαταλέγονται η Hewlett Packard, η Cisco, η Intrasoft International, η Real Consulting, η Assertive, η Relational, η Singular Logic, η D.D. Synergy, η Agile, η Elsop Framework, η StepOne και η Teka Systems.


Χορηγοί Επικοινωνίας του SAP Forum 2010 είναι τα περιοδικά Channel Partner, IT Pro, Netweek, InRetail, Supply Chain & Logistics και Cargo Plus, το portal Supply-chain.gr και το newsletter NetFax.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SAP Forum 2010 ή για τη δωρεάν εγγραφή σας στο συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece/forum10 ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 00800 49129178.