H AMD Telecom Α.Ε. πιστοποιήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κινητής Τηλεφωνίας ως πάροχος υπηρεσιών δρομολόγησης μηνυμάτων sms/mms σε 800 δίκτυα 200 χωρών.


AMD_TELECOMΗ AMD Telecom είναι η 1η εταιρία στην Ελλάδα που αποκτά την παγκόσμια αυτή πιστοποίηση, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους παροχείς υπηρεσιών παγκόσμιας δρομολόγησης μηνυμάτων sms και mms, σε ολόκληρο τον κόσμο.


Η εν λόγω υπηρεσία, επονομαζόμενη και ως SMS HUBBING, εξασφαλίζει την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποστολή, λήψη και διαχείριση μηνυμάτων sms και mms μεταξύ δικτύων σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας σε όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας την δυνατότητα παγκόσμιας ανταλλαγής μηνυμάτων sms και mms από και προς όλα τα δίκτυα.


Παράλληλα, η εταιρία μέσω από την υπηρεσία SMS HUBBING, παρέχει ένα ευέλικτο πρόγραμμα διαχείρισης στατιστικών στοιχείων, με την ονομασία STATISTICS MANAGER, μέσω του οποίου κάθε πάροχος κινητής τηλεφωνίας, έχει την δυνατότητα να εξάγει και να διαχειρίζεται σημαντικά στατιστικά δεδομένα, όπως είναι η κατάσταση αποστολής των μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά ανά χώρα, ανά δίκτυο, ανά μήνα, ανά μέρα, παγκόσμια αριθμοδότηση, κλπ.


Τα προϊόντα της AMD Telecom


Α. SERVERS
• Web2SMS SERVER: Δυναμική -web based interface- πλατφόρμα μαζικής αποστολής SMS μηνυμάτων, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει και να αποστείλει sms καμπάνιες, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μόνο μέσω μια απλής σύνδεσης στο internet.
• SMSC SERVER: Υψηλής τεχνολογίας προϊόν, το οποίο απευθύνεται σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας την δυνατότητα δρομολόγησης και ανταλλαγής μηνυμάτων από και προς οποιοδήποτε συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ταχύτητας. Κάθε sms server έχει δυνατότητα αποστολής έως και 1000 sms/sec, ενώ παρέχεται η δυνατότητα προστασίας (φιλτράρισμα) από spam sms.
• SMPP Proxy Server: Υψηλών προδιαγραφών virtual sms center, ιδανικός τόσο για παρόχους κινητής τηλεφωνίας όσο και για sms aggregators. Εξασφαλίζει την δρομολόγηση sms μηνυμάτων σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες και ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ασφαλείας, δίνει την δυνατότητα sms traffic priority και spam/flood protection, ενώ παράλληλα προσφέρει real time billing system.
• Bluetooth HotSpots SERVER: Αποδεδειγμένης υψηλής τεχνολογίας προϊόν, μέσω του οποίου κάθε εταιρεία έχει την δυνατότητα αποστολής διαφημίσεων, ψηφιακών κουπονιών, εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα και κάθε άλλου είδους διαφήμιση και προώθηση πληροφοριών, επιτυγχάνοντας αδιάκοπη και με χαμηλό κόστος επικοινωνία με τους πελάτες της-χρήστες κινητών τηλεφώνων.


Β. Mobile Applications
• Mobile Banking: Απόλυτα customized λύση, η οποία δίνει την δυνατότητα οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής του πελάτη μέσω του κινητού του τηλεφώνου, όπως πληρωμές, μεταφορά χρημάτων, εμβάσματα, κλπ., επιτυγχάνοντας άμεση ταχύτητα και ενισχύοντας σημαντικά την ασφάλεια σε κάθε συναλλαγή. Ιδανική λύση για τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες, κλπ, οι οποίες έχουν ανάγκη να εξασφαλίσουν απόλυτη ασφάλεια από υπηρεσίες on-line, e-banking, κλπ.
• Mobile Ticketing: Υψηλών προδιαγραφών λύση που επιτρέπει και διευκολύνει την αγορά ενός εισιτηρίου για οποιαδήποτε χρήση, μέσω κινητού τηλεφώνου. Η εφαρμογή αυτή συνιστάται ιδιαίτερα σε αεροπορικές εταιρείες, σιδηροδρομικές επιχειρήσεις, κινηματογράφους, sports clubs, κλπ.
• Mobile Parking: Προηγμένη και καινοτόμα λύση διαχείρισης της κυκλοφορίας και της στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άμεση αποτελεσματικότητα σε θέματα έκδοσης και ανανέωσης αδειών στάθμευσης, έκδοσης προστίμων για παράνομη στάθμευση, έλεγχος θέσεων στάθμευσης, κλπ. Ιδανική λύση για Δήμους, αλλά και εργολάβους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο.
• Mobile Order: Απόλυτα εξειδικευμένη και customized εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στον χρήστη οποιαδήποτε μορφής παραγγελία μόνο μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση του πελάτη, χαμηλό κόστος, αλλά και αύξηση των πωλήσεων.


Οι υπηρεσίες που προσφέρει η AMD Telecom


Α. SMS SERVICES
• SMS Hubbing (SS7): Υψηλής τεχνολογίας, πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κινητής Τηλεφωνίας υπηρεσία, η οποία εξασφαλίζει την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποστολή, λήψη και διαχείριση μηνυμάτων sms και mms μεταξύ δικτύων σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας σε όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας την δυνατότητα παγκόσμιας ανταλλαγής μηνυμάτων sms και mms από και προς όλα τα δίκτυα.
• HTTP API: Αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία, η οποία συνδέει μια εφαρμογή (CRM / ERP) με ένα κέντρο μηνυμάτων, επιτρέποντας την εύκολη αποστολή και αποτελεσματική διαχείριση των μηνυμάτων SMS, από το CRM σε κινητά τηλέφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο.
• SMPP: Υψηλών προδιαγραφών υπηρεσία, η οποία επιτρέπει την αδιάκοπη σύνδεση του χρήστη με ένα κέντρο μηνυμάτων, επιτρέποντας υψηλότερες επιδόσεις στην δρομολόγηση και διαχείριση μηνυμάτων sms. Συνιστάται ιδιαίτερα σε εταιρείες που έχουν ανάγκη αποστολής και λήψης μεγάλης ποσότητας μηνυμάτων sms, χωρίς καμία καθυστέρηση.
Β. Audiotex: Ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing, το οποίο απλοποιεί και επιτρέπει την μαζική αποστολή φωνητικών μηνυμάτων τόσο σε σταθερά όσο και σε κινητά τηλέφωνα. Μια απόλυτα φιλική μορφή επικοινωνίας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, με υψηλά αποτελέσματα marketing.