Όλο και πιο κοντινό φαντάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με στρατηγικό επενδυτή από τον τηλεπικοινωνιακό κλάδο, για την Altec Telecoms

altecΤην πιθανότητα να συνεργαστεί με στρατηγικό επενδυτή που δραστηριοποιείται στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο γνωστοποίησε, χθες, η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Altec Telecoms κ. Σούλα Έβανς.

Σε ανεπίσημη συνάντηση που πραγματοποίησε με εκπροσώπους του Τύπου, επεσήμανε ότι, ήδη έχουν προκύψει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο απέφυγε να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις, ενώ δεν θέλησε να αναφέρει και εάν το ενδιαφέρον στρέφεται σε εγχώριο ή ξένο επενδυτή.

Σε ό,τι αφορά το μελλοντικό όραμα της Altec Telecom, η κ. Έβανς δήλωσε ότι, πρόθεση όλης της διοίκησης είναι να καθιερωθεί η εταιρεία ως ένας από τους ισχυρότερους «παίκτες» της αγοράς μέσα στην επόμενη 5ετία.

«Στα επόμενα 3-5 χρόνια δεν θα υπάρχουν όλοι αυτοί οι ανταγωνιστές που υπάρχουν σήμερα. Όμως, το ζητούμενο δεν είναι μόνο να μείνεις στο παιχνίδι, αλλά να έχεις και ισχυρή παρουσία. Κι αυτός είναι ο βασικός μας στόχος», είπε η Έβανς.

Στο ίδιο πλαίσιο ανακοίνωσε ότι στα τέλη Φθινοπώρου η Altec Telecoms θα είναι σε θέση να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα σε οικιακούς και μικρομεσαίους πελάτες, επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητές της πέρα από το εταιρικό κομμάτι, στο οποίο έως σήμερα είχε ρίξει τη μεγαλύτερη προσοχή.

Επιπρόσθετα, στα τέλη του 2009 πρόκειται να ολοκληρωθεί το τριετές επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 32,96 εκατ. ευρώ, το οποίο αφορά στην ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακών υποδομών στο σύνολο των Νομών της χώρας. Στόχος είναι γεωγραφική κάλυψη κατά 60% και πληθυσμιακή κατά 80%.

Σε γενικότερο σχόλιό της η κ. Έβανς επεσήμανε ότι, η Altec Telecoms έχει ήδη ισχυρό όνομα, ενώ δεν εμφανίζεται στο «ραντάρ» ούτε των παραπόνων ούτε των προστίμων. Τέλος, σε ερώτηση γιατί αποχώρησε από τον ΟΤΕ, απάντησε ότι, «έκλεισε ο κύκλος μου».