Στην κυκλοφορία τίθεται το Autocad 2009

Το Autocad, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα σχεδίασης για μηχανικούς, ανανεώθηκε πλήρως, παρέχοντας μία εντελώς νέα εμπειρία χρήσης σε όσους το αξιοποιούν.

Με νέο πιο εύχρηστο Interface, πλήθος νέων χαρακτηριστικών, εμπλουτισμένο με πρόσθετες βιβλιοθήκες εργαλείων και έμφαση στη 3D σχεδίαση και τη συνεργασία μεταξύ ομάδων, το νέο Autocad 2009, καθώς και οι κάθετες εξειδικευμένες εφαρμογές για αρχιτεκτονική, μηχανολογική, τοπογραφική σχεδίαση και GIS, προσφέρουν στους μηχανικούς ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας, που απογειώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα σε νέα επίπεδα.

Για τη νέα σειρά εφαρμογών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν οι Έλληνες μηχανικοί στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα η Info-Quest, value added distributor της Autodesk και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της. Το ενδιαφέρον του κοινού δεν μονοπώλησαν μόνο οι πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των νέων εκδόσεων, αλλά και η πρώτη έκθεση τεχνικού σχεδίου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην έκθεση, στην οποία συμμετείχαν με περισσότερα από 120 έργα, περισσότερα από 70 μεγάλα γραφεία της Ελλάδος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μερικά από τα σημαντικότερα Projects αρχιτεκτονικής, μηχανολογικής, τοπογραφικής σχεδίασης και GIS, που έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας. Κοινός παρονομαστής σε όλα τα έργα, η αξιοποίηση των εφαρμογών της Autodesk.

Η Info-Quest, η Autodesk, οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές και ο τεχνικός κόσμος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών στο www.quest.gr/autodesk