Η νέα υπηρεσία eMRB αποτελεί μία ηλεκτρονική υπηρεσία έρευνας αγοράς, μέσω της οποίας οι έρευνες της MRB Hellas πραγματοποιούνται διαδικτυακά.


emrbΗ MRB Hellas A.E. αξιοποιώντας την εξάπλωση της χρήσης του διαδικτύου ως μέσο ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, προσφέρει αξιόπιστες Online έρευνες παράλληλα με τις παραδοσιακές μεθόδους έρευνας.


Η υπηρεσία eMRB δημιουργεί το δικό της panel για τη διεξαγωγή διαδικτυακών ερευνών. Η υπηρεσία eMRB (προσβάσιμη μέσω του www.eMRB.gr) καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μέρος στις έρευνες της, δίνοντας τους την ευκαιρία να εκφράσουν την άποψη τους σχετικά με θέματα που τους αφορούν, συμμετέχοντας στις εξελίξεις.


Συγχρόνως, τα μέλη του panel κερδίζουν πόντους που εξαργυρώνονται σε δώρα και λαμβάνουν μέρος σε κληρώσεις. Η υπηρεσία στηρίζεται στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές για διαδικτυακές έρευνες διασφαλίζοντας την αρτιότητα και την αξιοπιστία των ερευνών, αλλά και την εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.


Η MRB Ηellas A. E. δραστηριοποιείται στο χώρο της έρευνας από το 1969 αποτυπώνοντας αξιόπιστα τις εξελίξεις της Ελληνικής Κοινωνίας, Πολιτισμικά, Καταναλωτικά και Πολιτικά.