H IT Center παρουσίασε με επιτυχία στην έκθεση Infrapedia 2010 τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για τη διαχείριση εκπαιδευτηρίων.


efrontΣυγκεκριμένα, η IT Center παρουσίασε το Diagramma, τη μοναδική λύση της αγοράς που στηρίζεται σε διαδικτυακές τεχνολογίες και απευθύνεται σε μικρού και μεσαίου μεγέθους εκπαιδευτήρια παρέχοντας ολοκληρωμένη οικονομική και εμπορική διαχείριση καθώς και διαχείριση γραμματείας.


Επιπλέον, παρουσιάστηκε η έκδοση Educational της κορυφαίας πλατφόρμας eFront, η οποία παράγεται στην Ελλάδα από την ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ και πωλείται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως το eFront Educational ολοκληρώνεται με το diagramma δημιουργώντας ένα μοναδικό διεθνώς περιβάλλον διαχείρισης blended learning.


Τέλος, στην Infrapedia 2010 παρουσιάστηκε το SOLO Gateway ως κορυφαία λύση υπολογιστικής και επικοινωνιακής υποδομής για εκπαιδευτήρια. Είναι μια λύση που μπορεί να μειώσει σημαντικά τις λειτουργικές δαπάνες ενός εκπαιδευτηρίου αυξάνοντας δραματικά τον βαθμό ενσωμάτωσης της πληροφορικής στις διαδικασίες του.


Σημειώνεται ότι η IT Center εισάγει την έννοια του One-Stop-ICT-Shop για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε το πρότυπο IT Center Store στην περιοχή του Ασπροπύργου στο οποίο υπάρχει μόνιμο show room για την επίδειξη των λύσεων σε πλήρη λειτουργία.


Η έκθεση Infrapedia πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.