To Compuware Changepoint μεταξύ των κορυφαίων ΙΤ ΡΡΜ λύσεων σύμφωνα με το Magic Quadrant της Gartner

Πρόσφατη μελέτη της γνωστής εταιρείας ερευνών Gartner που τοποθέτησε την Compuware και τα προϊόντα της, τα οποία στην Ελλάδα διανέμονται και υποστηρίζονται από την Intellisolutions Α.Ε., στο τεταρτημόριο των “leaders” στο “Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management .”

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να τονιστεί ότι η Compuware αναγνωρίστηκε ως κορυφαία εταιρία όσον αφορά στο “Completeness of Vision” το οποίο συσχετίζεται με την κατανόηση των αναγκών της αγοράς, το εύρος των δυνατοτήτων του προϊόντος, την στρατηγική, το επιχειρηματικό μοντέλο και την καινοτομία. Η μελέτη αξιολόγησε 21 κατασκευαστές αναφορικά με το το όραμα τους και πόσο εφικτή είναι η υλοποίηση του. Μπορείτε να διαβάσετε την έρευνα στο site της Compuware και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.compuware.com/dl/gartner-magic-quad.pdf.

Σύμφωνα με την έρευνα οι κορυφαίοι κατασκευαστές λύσεων ΙΤ ΡΡΜ έχουν πετύχει μέχρι τώρα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τμημάτων πληροφορικής προσφέροντας εργαλεία που καλύπτουν πλήρως το κομμάτι της διαχείρισης ενός έργου. «Κατά την άποψη μου, η μελέτη αποτελεί μία απόδειξη της δέσμευσης της Compuware να προσφέρουμε υψηλή οικονομική αξία στους πελάτες μας» δήλωσε η Lori Ellsworth, Vice President of IT Portfolio Management Solutions στην Compuware.

Το Changepoint της Compuware είναι μία λύση διαχείρισης του ΙΤ που δίνει έμφαση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και προσφέρει στα στελέχη των τμημάτων πληροφορικής τη δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των εταιρικών λειτουργιών.

Με το Changepoint, οι CIOs μπορούν να προσφέρουν τη μέγιστη επιχειρηματική αξία μέσα από την ενίσχυση της απόδοσης του τμήματος πληροφορικής, της βελτίωσης του επιπέδου εκπαίδευσης μεταξύ ΙΤ και των υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών και καλύτερη διαχείριση του κύκλου ζωής όλων των προϊόντων του τομέα πληροφορικής..