Με μεγάλη επιτυχία φαίνεται να ξεκινά η προπώληση των iPad της Apple, γεγονός που δείχνει ότι για ακόμα μία φορά μία νέα συσκευή της Apple τα πηγαίνει καλά στην αγορά.


ipad_hero_20100127Αν και η επίσημη διάθεση του iPad στην αγορά έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες αποστολές των συσκευών σε όσους είχαν προνοήσει να το προ- παραγγείλουν. Όμως όπως έχει γίνει γνωστό, τα καταστήματα θα πωλούν το iPad σε περιορισμένες ποσότητες.


Η εταιρία Apple ξεκίνησε από χθες την αποστολή των πρώτων iPads προς τους πελάτες της, ενώ αυτά θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Apple σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ καθώς και στα καταστήματα λιανικής της εταιρίας Best Buy.


Ωστόσο και τα δύο σημεία πώλησης θα έχουν το iPad σε πολύ περιορισμένες ποσότητες, ενώ και στα δύο καταστήματα δεν θα υπάρχουν περισσότερα από 15 τεμάχια.


Εξ αιτίας των μικρών ποσοτήτων προς διάθεση η Apple ανακοίνωσε χθες ότι οι πελάτες που είχαν υποβάλει τις παραγγελίες τους μετά τις 27 Μαρτίου δεν θα παραλάβουν τα ηλεκτρονικά τους ταμπλό πριν από τις 12 Απριλίου.


ipad familyΤα μοντέλα με Wi-Fi που ήταν διαθέσιμα για τις 3 Απριλίου έχουν ήδη εξαντληθεί. Προφανώς τα νέα αυτά είναι πολύ καλά για την Apple, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για τον ακριβή αριθμό υπολογιστών που είχε παραγγείλει η εταιρεία για την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθούν προηγούμενες δηλώσεις στελεχών της εταιρείας που έλεγαν ότι το iPad μπορεί μέσα στους τρεις πρώτους μήνες κυκλοφορίας του να ξεπεράσει σε πωλήσεις το iPhone, για την αντίστοιχη περίοδο.