Αρπάξτε τα μικρόφωνα και γιορτάστε το ξεκίνημα της νέας δεκαετίας με το «Lips: Party Classics», το οποίο περιέχει τραγούδια που όλοι λατρεύουμε.


XBOX_lips_logoΑξίζει να σημειώσετε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη σειρά: το «Lips: Party Classics» θα λειτουργεί και με δημοφιλή μικρόφωνα USB, όπως εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις συσκευασίες των περισσότερων τίτλων «Guitar Hero» και «Rock Band», προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη διασκέδαση.


Το «Lips: Party Classics» μας επιφύλαξε 40 απολαυστικά τραγούδια από καλλιτέχνες όπως Spice Girls, KISS, Village People, Tiffany, Gloria Gaynor, The B-52’s, Chumbawumba και άλλους. Η ενσωμάτωση των Avatar, τα unlockable Avatar awards, οι διάφορες «προκλήσεις» του gameplay και, πλέον, η υποστήριξη μικροφώνων USB, δεν είναι παρά κάποια από τα γνωρίσματα του «Lips: Party Classics» που θα σας κάνουν να ξεφαντώσετε μέχρι πρωίας. Για την πλήρη λίστα συμβατών μικροφώνων USB, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Lips», μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση lips.xbox.com.