Η Media Communications (www.mcoms.com) παρέχει την τεχνολογία για την ψηφιακή μετάβαση χωρίς την εγκατάσταση αποκωδικοποιητών.


mcoms iptvΗ λύση HOTstream IPTV (www.hotstream.eu) έχει σχεδιαστεί ώστε το σύνολο των καναλιών του ξενοδοχείου (δορυφορικά, επίγεια και επίγεια ψηφιακά όπως της Digea) να διανέμονται από ένα κοινό ψηφιακό τηλεοπτικό κέντρο, ασύγκριτα μικρότερο από το παραδοσιακό αναλογικό, διατηρώντας τις τηλεοράσεις σας και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση πολλαπλών αποκωδικοποιητών σε κάθε δωμάτιο.


Η διαχείριση της λίστας των καναλιών του ξενοδοχείου γίνεται τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω internet, ενώ η ίδια υποδομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών Interactive TV, Internet, Video on Demand και τηλεφωνίας σε όλα τα δωμάτια.


Με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν αναλλοίωτη ποιότητα εικόνας και ήχου σε όλα τα δωμάτια χωρίς τα προβλήματα και τους περιορισμούς των αναλογικών καναλιών. Με την λύση HOTstream IPTV η μετάβαση γίνεται με το πιο απλό τρόπο, δημιουργώντας παράλληλα την υποδομή για ένα σύνολο νέων ξενοδοχειακών ψηφιακών υπηρεσιών. Η ίδια υποδομή υποστηρίζει και μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας αυξάνοντας την αξία της επένδυσης σε βάθος χρόνου.