Η Zegetron ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί το Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC που σε χρόνο μηδέν μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση.


Cinergy T Stick Dual RCΣυνδέστε το Cinergy Τ Stick Dual RC με μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει, και έτσι απλά ανοίγεται μπροστά σας ο κόσμος της κινητής τηλεόρασης με ικανότητα να μην χάνει ποτέ το σήμα ακόμα και σε κινούμενα οχήματα, όπως αυτοκίνητα ή τρένα.


Το USB RC Cinergy Τ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας, το laptop σας ή το Netbook σας σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση με ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής και πολλές άλλες λειτουργίες, όπως η λειτουργία παρακολούθησης ενός προγράμματος και της εγγραφής ενός άλλου.


Το Cinergy Τ Stick Dual RC είναι ένα μικρό USB και έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για την κινητή υποδοχή DVB-Τ. Τίποτα δεν στέκεται στο δρόμο της εξαιρετικής κινητής υποδοχής τηλεόρασης που δουλεύει σε όλες τις ζώνες υποδοχής DVB-T. Φυσικά, μπορείτε επίσης απλά να συνδέσετε το Cinergy Τ Stick Dual RC με τον υπολογιστή σας και σε χρόνο μηδέν έχετε μια δεύτερη Τηλεόραση στο σπίτι σας.


Καταγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων στο σκληρό δίσκο
Το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV μεταμορφώνει την τηλεόραση που παίζει στον υπολογιστή σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε οποιοδήποτε πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και αργότερα να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή και να την αντιγράψτε την σε ένα DVD. Η λειτουργία Timeshifting (Δυνατότητα παρακολούθησης σε μεταγενέστερη ώρα) είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη. Εάν η αγαπημένη σας ταινία έχει αρχίσει ήδη και σας διακόπτει το κουδούνι, για να σας παραδώσουν την πίτσα που παραγγείλατε, απλά διακόψτε προσωρινά την ταινία με το πάτημα ενός κουμπιού, και συνεχίστε από κει που μείνατε.


Ο ενσωματωμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) και το teletext καθιστούν τον προσωπικό προγραμματισμό TV πιο εύκολο από ποτέ.