Το MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus, η νέα έκδοση του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο, διαθέτει πληροφορίες δρομολογίων και ευέλικτο σχεδιασμό για μενού DVD.


magix movie 16 proΗ έκδοση 16 του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο MAGIX Movie Edit Pro είναι διαθέσιμη σε καταστήματα λιανικής πώλησης από αρχές Μαρτίου 2010 σε δύο νέες εκδόσεις


Η έκδοση Classic διατίθεται στα €55,92 και η Plus στα € 86,42 (λιανικές τιμές με ΦΠΑ 21%). Το νέο MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus για πρώτη φορά προσφέρει σε ιδιωτικούς χρήστες επαγγελματικές καινοτομίες, όπως τη διόρθωση δευτερευόντων χρωμάτων. Αυτή η λειτουργία, διαθέσιμη για πρώτη φορά σε αυτήν την τιμολογική κλάση, επιτρέπει αντικείμενα ή περιοχές εικόνων να χρωματιστούν ξεχωριστά. Ένα κλασσικό παράδειγμα: Μία κόκκινη μπάλα που αναπηδά σε ασπρόμαυρο φόντο.


Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι οι ταξιδιωτικές διαδρομές με ιδιαίτερα ακριβείς κινούμενες εικόνες, χάρη στους ενσωματωμένους σύγχρονους online χάρτες. Τα μενού για DVD προσφέρουν επίσης περισσότερες επιλογές. Οι δημιουργοί ταινιών μπορούν πια να σχεδιάζουν κουμπιά μόνοι τους και να αποφασίζουν σε ποιο κεφάλαιο της ταινίας θα αναφέρονται αυτά. Η διαχείριση HD έχει βελτιωθεί: η μέτρηση επιδόσεων του Η/Υ αναλύει τη δύναμη του υπολογιστή για να αποφασίσει τη σωστή μορφή επεξεργασίας για AVCHD, δηλαδή τοπική ή μέσω MPEG-2. Οι δίσκοι Blu-ray και AVCHD μπορούν τώρα να εγγράφονται και με μενού. Η άνεση βρίσκεται στις λεπτομέρειες: Νέες λειτουργίες, όπως το ζουμάρισμα αντικειμένων, η βελτιωμένη ομαλοποίηση ήχου ή η δημιουργία χρωματικών πεδίων για φόντο τίτλων κάνουν τη διαδικασία ευκολότερη.


Με το MAGIX Movie Edit Pro 16 (Classic), υπάρχει μια πιο απλουστευμένη χρήση του προγράμματος. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο νέος επεξεργαστής τίτλων, που είναι διαθέσιμος (όπως όλα τα εργαλεία) στην Αποθήκη Μέσων και εμφανίζει τα αποτελέσματα αμέσως στο βασικό παράθυρο προεπισκόπησης. Αφού ένα ερασιτεχνικό βίντεο εμπλουτιστεί σε επαγγελματικό κινηματογραφικό επίπεδο, μπορεί να ανέβει στο YouTube σε ποιότητα HD.


movie 02Και οι δύο εκδόσεις του MAGIX Movie Edit Pro 16 είναι συμβατές με τα Windows 7 και φέρουν το αντίστοιχο λογότυπο.


Λίστα των νέων χαρακτηριστικών
MAGIX Movie Edit Pro 16

– Ανεβάστε βίντεο στο YouTube απευθείας σε ποιότητα HD
– Ελεύθερη επιλογή αρχείων ήχου (τρακ) σε multi-audio VOB
– Ευέλικτη επιλογή αριθμού των τρακ
– Επεξεργαστής τίτλων με βελτιωμένη ποιότητα και άμεση προεπισκόπηση
– Βελτιωμένη επιλογή παρακολούθησης του ήχου στη γραμμή του χρόνου
– Λειτουργία καταγραφής στιγμιοτύπων
– Λειτουργία ζουμαρίσματος αντικειμένων για ακόμα πιο ακριβή έλεγχο των εφέ


Επιπλέον στην έκδοση PLUS:
– Ταξιδιωτικά δρομολόγια με κινούμενη εικόνα
– Τελείως αναθεωρημένος σχεδιασμός μενού για DVD
– Διόρθωση δευτερεύοντων χρωμάτων για εντυπωσιακά χρωματικά εφέ
– Παραγωγή χρωματικών πεδίων/δοκιμαστικών εικόνων
– Ανεβάστε βίντεο στη νέα πύλη στο ίντερνετ για βίντεο Vimeo
– Συγκριτική προτυποποίηση (benchmarking) εσωτερικής επίδοσης του Η/Υ για βέλτιστες προκαθορισμένες ρυθμίσεις
– Δίσκοι Blu-ray και AVCHD με μενού κινούμενης εικόνας
– Το Music Editor 3.0 με βελτιστοποιημένη καθοδήγηση του χρήστη
– Εμφάνιση επιπέδων ήχου για εισαγωγή αρχείων ήχου