Η Saturn συντονίζεται με την «Ώρα της Γης», το Σάββατο 27 Μαρτίου και ώρα 20:30, συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά στην εκστρατεία της WWF.


saturnΓια το σκοπό αυτό, τα τέσσερα καταστήματα της Saturn στην Ελλάδα θα σβήσουν τα φώτα από το απόγευμα του Σαββάτου έως το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα, η εταιρία ενθάρρυνε τους εργαζομένους της να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην πρωτοβουλία, σβήνοντας τα φώτα των νοικοκυριών τους. Με τις ενέργειες αυτές, η αλυσίδα λαμβάνει ενεργά μέρος στη μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η οποία διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τη WWF.


Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας, η Saturn στέκεται αρωγός στη διεθνή πρωτοβουλία της WWF, η οποία στοχεύει στη λήψη μέτρων σε ατομικό ή πολιτικό επίπεδο για την μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου, τον περιορισμό της σπατάλης ενέργειας και τη στροφή σε βιώσιμες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας, αποσκοπώντας στην καταπολέμηση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.