Την ανάπτυξη και κυκλοφορία στην αγορά του καινοτομικού MLS Destinator liveTRAFFIC ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η MLS Πληροφορική.


MLSDestinator_liveTRAFFIC400_1Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με το νέο MLS Destinator Live Traffic, η MLS ανοίγει νέους δρόμους όχι μόνο στην πλοήγηση αλλά και στον τομέα διαχείρισης της κυκλοφορίας τόσο στο κέντρο όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας. Από σήμερα ο πλοηγός αναβαθμίζεται σε ένα έξυπνο και πολύτιμο μέσο ενημέρωσης, αφού για πρώτη φορά ειδοποιεί τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί στον προορισμό του από εναλλακτικές διαδρομές.


Παράλληλα, προσφέρει μια πληθώρα προηγμένων live υπηρεσιών μέσω της δυναμικής live πλατφόρμας, που ανέπτυξε η MLS με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του οδηγού, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και την ενίσχυση της ασφαλούς και «πράσινης» οδήγησης.


Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της MLS κ.Παναγιώτης Χριστοδουλίδης, με το MLS Destinator liveTRAFFIC λαμβάνει σάρκα και οστά η επιμονή της εταιρίας για την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το νέο σύστημα δίνει μια απάντηση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας και στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου οδηγού για «live» πλοήγηση 24 ώρες τη μέρα / 365 ημέρες το χρόνο.


Το MLS Destinator liveTRAFFIC είναι έτοιμο να καθοδηγήσει τον οδηγό αμέσως μόλις το θέσει σε λειτουργία (plug&play), χωρίς να χρειάζεται κανενός είδους εγγραφή. Προσφέρεται με 6μηνη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας κίνησης (TRAFFIC) αλλά και όλων των άλλων live υπηρεσιών του και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μετά τους έξι μήνες o οδηγός μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα που καλύπτει τις ανάγκες του. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλες τις παροχές υψηλής τεχνολογίας του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης MLS Destinator χωρίς την ενημέρωση της κίνησης και τις υπόλοιπες live υπηρεσίες.


Έτσι, το MLS Destinator liveTRAFFIC ενημερώνει τον οδηγό, ανά πάσα στιγμή, για τις τιμές της βενζίνης στην περιοχή που οδηγεί και τον πλοηγεί στο φθηνότερο κοντινό πρατήριο καυσίμων. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ώρα, τη μέρα και τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός, τον πλοηγεί στο κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο καθώς και στο πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο ή κλινική. Επιπλέον, δίνει την πλέον αξιόπιστη πρόβλεψη καιρού 6 ημερών στην περιοχή την οποία βρίσκεται ο οδηγός ή σε εκείνη που επιθυμεί να πάει.