H Dionic AEBE προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Zen United και ανέλαβε την επίσημη διανομή του “BlazBlue:Calamity Trigger” στην Ελλάδα.


BlazBlue_Calamity TriggerΤο παιχνίδι “BlazBlue:Calamity Trigger”, που ανήκει στην κατηγορία 2D fighting, είναι κατασκευασμένο από την γιαπωνέζικη εταιρία Arc System Works που έχει δημιουργήσει και την γνωστή σειρά Guilty Gear. Το παιχνίδι κατάφερε να κατακτήσει την Ιαπωνία το 2008 στην arcade μορφή του και εν συνεχεία τον αμερικάνικο τύπο και κοινό με την κυκλοφορία του σε Xbox 360 και PlayStation 3 τον περασμένο Ιούνιο.


Ο τίτλος έχει πάρει θετικές κριτικές και υψηλά σκορ όταν κυκλοφόρησε πέρσι στην αμερικάνικη αγορά, όπως οι ακόλουθες:
«Μπορώ να σκεφτώ μόνο λίγες περιπτώσεις όπου ένα καινούριο βιντεοπαιχνίδι πάλης έχει μπει με τέτοια δύναμη στην κατηγορία του, αλλά με το σύστημα Drive που διαθέτει το BlazBlue είναι μία συναρπαστική πρόκληση για κάθε φαν των παιχνιδιών fighting.» (Eurogamer – score 9 / 10)


«Το στοιχείο που μ’αρέσει περισσότερα στο BlazBlue είναι η ισορροπία μεταξύ των χαρακτήρων. Κάθε χαρακτήρας έχει μοναδικά πλεονεκτήματα και μοναδικές αδυναμίες πέρα από κάθε άλλο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει ένας χαρακτήρας ελίτ.» (GamerNode – score 9.5 / 10)