Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποκλειστική εκδήλωση της Xerox Hellas, με θέμα “Book Publishing in the Digital Era”, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου.


XEROX Book Publishing in the Digital Era_Haris TrampasΗ εκδήλωσε αποτέλεσε την αφετηρία για συζήτηση, στης οποίας το επίκεντρο βρέθηκαν τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας εκδοτικής αγοράς, ενώ αναλύθηκαν ακόμα και οι πιο σύνθετες ανάγκες του ευρύτερου κλάδου των ψηφιακών επαγγελματικών εκτυπώσεων. Σε αυτή την πρωτοβουλία της Xerox Hellas ανταποκρίθηκαν επαγγελματίες του κλάδου έκδοσης και εκτύπωσης βιβλίου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, και η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Το ακροατήριο, το οποίο συμμετείχε ενεργά καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, έδειξε ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσίαση του κ. Massimo Dentone, Continuous Feed Business Manager, Xerox Europe, με θέμα τις τελευταίες τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά εκδόσεων βιβλίου, ενώ ο κ. Χάρης Τράμπας, Continuous Feed Product Manager, Xerox Hellas, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ελληνική αγορά.


Στη συνέχεια, και με το ενδιαφέρον του κοινού να παραμένει αμείωτο, τη σκυτάλη πήραν τα δύο real business cases που παρουσιάστηκαν από τον κ. Daren Armstrong, Sales Manager της βρετανικής εταιρείας CPIbooks, και από τον κ. Σπύρο Ντάβρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Λύχνος Printhouse. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία “Real Business Live” της Xerox, οι δύο ομιλητές παρουσίασαν τα πραγματικά οφέλη που έχουν «εισπράξει» από τη χρήση των λύσεων Xerox και στάθηκαν στον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η σωστή επιλογή συνεργάτη για τους επαγγελματίες του χώρου.


Η βραδιά έκλεισε με ανοιχτή συζήτηση, κατά την οποία οι προσκεκλημένοι επαγγελματίες έθεσαν σημαντικές ερωτήσεις αλλά και εξέφρασαν τις απόψεις τους πάνω σε στρατηγικά ζητήματα του κλάδου.