Απολαύστε το περιεχόμενο του iPod ή του iPhone σας με ποιοτικό ήχο από τη Sony με τις νέες βάσεις φόρτισης, οι οποίες περιλαμβάνουν ηχεία και ρολόι-ραδιόφωνο.


iPod_ICF-C05iP_bedroomΤο νέο ICF-DS11iP είναι ένα κομψό ηχείο-βάση, το οποίο φορτίζει το iPod ή το iPhone σας, ενώ συγχρόνως αναπαράγει μουσική με καθαρό, δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Το ICF C05iP είναι μια μικρότερη βάση με ρολόι/ξυπνητήρι και ραδιοφωνικό δέκτη για να την έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPod ή το iPhone σας και να ξυπνάτε με τα αγαπημένα σας τραγούδια κάθε πρωί.


Όμορφα σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, και τα δύο μοντέλα έχουν πιστοποιηθεί, ως 100% συμβατά με όλα τα νέα μοντέλα iPod. Απολαύστε ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ψηφιακή συλλογή αρχείων media από το το iPod ή το iPhone σας με τη βάση

Sony ICF-DS11iP

Sony ICF-DS11iP

φόρτισης-ηχείο ICF-DS11iP. Θα αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο για τη συσκευή σας και μπορεί να σας εξυπηρετήσει εξίσου καλά, ως μουσική πηγή για το υπνοδωμάτιό σας, ή ως ένα δεύτερο ηχοσύστημα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.


Τοποθετείστε το iPod ή το iPhone σας στη βάση ICF-DS11iP για βραδεία φόρτιση, ενώ απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή τα βίντεο κλιπ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το πρωί, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε με ποιον τρόπο θέλετε να ξυπνάτε: με μουσική ή βίντεο από το iPod ή το iPhone σας, με κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΜ ή FM, ή ακόμα και με το κλασικό ξυπνητήρι.


Ο στερεοφωνικός ήχος είναι εξαιρετικής ποιότητας, πλούσιος, καθαρός και δυνατός, από μια μονάδα, η οποία δεν καταλαμβάνει χώρο στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας. Οι χαμηλές συχνότητες ενισχύονται από ένα κωνικό μεγάφωνο και ισχύ 3,5 + 3,5 Watt, τα οποία αρκούν για να γεμίσουν το δωμάτιο. Υπάρχει, επίσης, η επιλογή MEGA BASS για ακόμη μεγαλύτερο εύρος στις χαμηλές συχνότητες.


Ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση και να χειρίζεστε το μενού για τη μουσική ή τα βίντεο του iPod/ iPhone. Υπάρχει ακόμη λειτουργία χρονοδιακόπτη ύπνου (sleep-timer), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αποκοιμηθείτε, ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς θα σταματήσει μόνη της, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας.


Sony ICF-C05iP

Sony ICF-C05iP

Η βάση φόρτισης ICF-C05iP είναι σχεδιασμένη για να εξοικονομεί χώρο και διαθέτει στυλ που ταιριάζει σε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο. Είναι ένα όμορφο ρολόι-ραδιόφωνο FM με compact σχεδιασμό, στο οποίο μπορείτε να φορτίζετε και το iPod ή το iPhone σας. Τοποθετήστε στη βάση το iPod ή το iPhone σας για μια ολονύχτια φόρτιση και επιλέξτε την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε με το – εύκολο στη ρύθμισή του – ξυπνητήρι. Στη συνέχεια καλωσορίστε την καινούρια μέρα με την αγαπημένη σας μουσική – ή και βίντεο αν επιθυμείτε –, ή με τον καθαρό, ευκρινή ήχο από τον δέκτη FM. Είναι μια έξυπνη, απλή και ποιοτική πρόταση της Sony.


Οι νέες βάσεις φόρτισης ICF-DS11iP (iPod speaker dock/clock radio) και ICF-C05iP (iPod dock/clock radio) θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Απρίλιο του 2010.


Τεχνικά ΧαρακτηριστικάICF-DS11iP ICF-C05iP
Λειτουργίες iPod/iPhone Βάση φόρτισης, αναπαραγωγή μουσικής & βίντεο, FFWD/REW, ρύθμιση έντασης Βάση φόρτισης, μουσική
Λειτουργίες ρολογιού Ξυπνητήρι (βομβητής, ραδιόφωνο, iPod ή iPhone), υπενθύμιση (snooze),  μονό/διπλό ξυπνητήρι, χρονοδιακόπτης ύπνου Ξυπνητήρι (βομβητής, ραδιόφωνο, iPod ή iPhone), υπενθύμιση (snooze), μονό ξυπνητήρι, χρονοδιακόπτης ύπνου
Ραδιόφωνο Ψηφιακός συντονισμός με προεπιλογή 20 σταθμών FM και 10 ΑΜ Ψηφιακός συντονισμός με προεπιλογή 20 σταθμών FM
Οθόνη LCD με ένδειξη ξυπνητηριού, ένδειξη ημερομηνίας, οπίσθιο φωτισμό και ρύθμιση φωτεινότητας Με ένδειξη ξυπνητηριού και ρύθμιση φωτεινότητας
Βάρος & διαστάσεις 2,0 κιλά

290,5 x 152 x 139,5 χλστ. (Π x Υ x Β)

0,41 κιλά

134 x 64 x 124,5 χλστ. (Π x Υ x Β)