Την σελίδα της στο Facebook εγκαινίασε πρόσφατα η e-shop.gr, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με το καταναλωτικό κοινό.


e-shop@facebookΗ σελίδα έχει χρόνο ζωής λιγότερο από μία εβδομάδα και οι ρυθμοί ανάπτυξης που ακολουθεί είναι εντυπωσιακοί, με 1000 νέα άτομα να προστίθενται στην λίστα των “fans” κάθε μέρα.


Πρόκειται για ένα νέο και πρωτοποριακό τρόπο της e-shop.gr να ενημερώνει το κοινό της για τεχνολογικά νέα, καινούρια προϊόντα αλλά και ειδικές προσφορές. Ένας απευθείας διάλογος έχει ανοίξει ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες της που δημοσιοποιούν μέσω της σελίδας τις εντυπώσεις τους από την μέχρι τώρα σχέση τους με την εταιρεία αλλά και τις προτάσεις τους για το τι θα ήθελαν να δουν στο μέλλον.


Υπάρχει επιπλέον φωτογραφικό υλικό αλλά και video από τις διάφορες δραστηριότητες και ενημερωτικές καμπάνιες του e-shop.gr ενώ ειδικές προσφορές και αποκλειστικοί διαγωνισμοί θα επικοινωνούνται μέσω της σελίδας σε όλα τα μέλη.


Το Facebook θεωρείται το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα υπολογίζεται πως έχει πάνω από 1.500.000 ενεργούς χρήστες.


Το e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.000 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών.