Οι φίλοι των Puzzle Games περιμένουν εναγωνίως την 21η Μαΐου 2010, ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί το νέο παιχνίδι για τα Nintendo DS και DSi.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


rooms-the-main-building_screen1Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε ένα σκοτεινό και μυστηριώδες περιβάλλον ενός χώρου που ονομάζεται “Rooms Mansion”. Καλείστε να λύσετε 100 διαφορετικά puzzles, σε διάφορα δωμάτια ή levels. θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή κατά τη διάρκεια της κίνησής σας στον χώρο, εκμεταλλευόμενοι τους διάφορους χώρους. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να μετακινείται από πλακάκι σε πλακάκι, αλλά μόνο εκείνο στο οποίο στέκεστε, μπορεί να μετακινηθεί.


Σε αυτόν τον παράλληλο κόσμο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα θαυμαστό πλήθος από ασυνήθιστα αντικείμενα και συσκευές, όπως τηλέφωνα που σας δίνουν τη δυνατότητα της τηλεμεταφοράς, εκρηκτικές ύλες, ακόμα και αντλίες για να βγάλετε το νερό από δωμάτια που έχουν πλημμυρίσει.


rooms-the-main-building_featureΕίναι σίγουρο ότι θα πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει προκειμένου να βρείτε τη λύση σε μια σειρά από puzzles που μόνο εύκολα δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς. Εννοείται ότι μπορείτε να κερδίσετε και μια σειρά από bonuses εάν ρυθμίσετε με το βέλτιστο τρόπο το φόντο του παιχνιδιού. Εάν χρειαστείτε βοήθεια σε κάποιο σημείο της δοκιμασίας σας, μπορείτε να τη ζητήσετε από τον μυστηριώδη Mr Book, ο οποίος θα γίνει ο οδηγός σας για το πώς να μετακινείτε δωμάτια και αντικείμενα, προκειμένου να ξεφύγετε.