Η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, τιμήθηκε ως “HP CMS Partner of the Year 2009” για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.


intracom-telecomΗ βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση της HP, στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η INTRACOM TELECOM απέσπασε αυτή τη διάκριση για τα επιτεύγματα της στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αξιοποίησης των λύσεων HP Next Generation Intelligent Networks (HP NGIN). Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της INTRACOM TELECOM στους τομείς των πωλήσεων και της υποστήριξης πελατών, αλλά και της δέσμευσής της εταιρείας στη συνεργασία και την από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων για ευφυή δίκτυα νέας γενιάς.


Η INTRACOM TELECOM, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο και στοχεύοντας πάντα στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της, αναπτύσσει ένα πλήρες πακέτο πρωτοποριακών εφαρμογών πάνω στην ευρέως διαδεδομένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών HP ΟpenCall. Οι εφαρμογές αυτές υποστηρίζουν υποδομές διαφόρων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, δημιουργούν νέες πηγές εσόδων για τους παρόχους, ενώ η ανοικτή αρχιτεκτονική τους επιτρέπει τη συνεχή εξέλιξή τους με βάση τις μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς.