Κυκλοφορούν από την Ιαπωνία έως την Ευρώπη, με ταχύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.


Fujitsu Lifebook AH550

Fujitsu Lifebook AH550

Συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 70 χρόνια εμπειρίας και πάνω από τρεις δεκαετίες στην αγορά πληροφορικής, η Fujitsu εφάρμοσε στην κατασκευή των νέων της φορητών υπολογιστών LIFEBOOK, το τρίπτυχο: Ποιότητα, Απόδοση και Αξιοπιστία. Στο τρίπτυχο αυτό, η Fujitsu προσθέτει την αισθητική και τη συνεχή εξυπηρέτηση του χρήστη, που ακολουθεί την αγορά των προϊόντων της.


Οι νέοι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK συναντούν της ανάγκες κάθε χρήστη, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών, από την βασική καθημερινή χρήση και εφαρμογές γραφείου (all-round) μέχρι την πλέον απαιτητική εταιρική χρήση της κατηγορίας advanced και superior. Στην τελευταία αυτή κατηγορία ανήκουν τα φορητά LIFEBOOK E780, LIFEBOOK S760, LIFEBOOK S710, LIFEBOOK P770 , ενώ οι φορητοί LIFEBOOK NH570 και LIFEBOOK AH550 της κατηγορίας all-round αποτελούν τους πιο αξιόπιστους φορητούς υπολογιστές.


Ποιότητα κατασκευής
Οι επισταμένοι έλεγχοι κατά τη διάρκεια της κατασκευής, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της, έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας και αξιοπιστίας. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK, περνούν από τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας στο εργαστηριακό περιβάλλον Qfinity. Εκτός από τον αναμφισβήτητο λειτουργικό έλεγχο, τα LIFEBOOK είναι ασύγκριτα με τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν παγκοσμίως λόγω της κατασκευής τους, που γίνεται με βάση τα Ιαπωνικά πρότυπα ποιότητας (TQM).


Fujitsu Lifebook S710

Fujitsu Lifebook S710

Σύμφωνα με αυτά, εφαρμόζονται 7 διαφορετικοί ποιοτικοί έλεγχοι, ώστε να βεβαιωθεί ότι τα LIFEBOOK:
1. Είναι ανθεκτικά και αντέχουν τη σύγκρουση από την πτώση σε περίπτωση ατυχήματος (Έλεγχος πτώσης).
2. Αντέχουν σε απότομη σύγκρουση διατηρώντας παράλληλα πλήρη λειτουργικότητα. (Έλεγχος απότομης σύγκρουσης)
3. Είναι ανθεκτικά σε κραδασμούς (Έλεγχος κραδασμών)
4. Διαθέτουν οθόνη που δεν σπάει ή ραγίζει όταν δέχεται πίεση. (Έλεγχος συμπιεσμένης πίεσης)
5. Οι αρμοί τους υπερβαίνουν τη διάρκεια ζωής από άνοιγμα και κλείσιμο (Έλεγχος ανοίγματος – κλεισίματος)
6. Όλα τα μέρη του πληκτρολογίου τους είναι ανθεκτικά σε όλες τις μορφές συνεχούς πίεσης. Το πληκτρολόγιο εκτίθεται συνεχώς σε πίεση για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα μέρη του είναι ανθεκτικά. (Έλεγχος επαναλαμβανόμενης πίεσης)
7. Έχουν θύρες (π.χ. μετασχηματιστή, USB, PS / 2 και PC card) εξαιρετικά ανθεκτικές. Η δοκιμή περιλαμβάνει επανειλημμένα εισαγωγή, αφαίρεση, και τράβηγμα καλωδίων με μεγάλη δύναμη. (Έλεγχος συνδεσιμότητας)


Τεχνολογία αιχμής
Η ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα που οικιακοί και εταιρικοί χρήστες πλέον θα βιώσουν με τους νέους φορητούς LIFEBOOK της Fujitsu, οφείλεται στο συνδυασμό της ιαπωνικής τεχνολογίας στην κατασκευή των υπολογιστών, με την πιο καινοτόμο τεχνολογία της Intel, τους επεξεργαστές 2010 Intel® Core i3/i5/i7, έτσι ώστε να προσφέρονται ευφυείς επιδόσεις με ταυτόχρονη ευκολία στη διαχείριση και ρύθμιση. H τεχνολογία Intel Hyper-Threading επιτρέπει σε κάθε πυρήνα επεξεργαστή να εργάζεται σε δύο εργασίες κατά τον ίδιο χρόνο, ενώ εκείνη της Intel Turbo Boost αυτόματα επιταχύνει τον επεξεργαστή, όταν ο φόρτος εργασίας του χρήστη απαιτεί επιπλέον απόδοση.


Εμφάνιση, λειτουργικότητα και ασφάλεια

Fujitsu Lifebook P770

Fujitsu Lifebook P770

Στην ποιότητα κατασκευής και την τεχνολογική υπεροχή των LIFEBOOK, προστίθεται ο κορυφαίος σχεδιασμός. Με την πλειονότητα των μοντέλων να μην ξεπερνούν σε βάρος τα 2,5 kg, τα LIFEBOOK είναι από τα πιο λεπτά και κομψά στην αγορά. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία, η μείωση του θορύβου, η εργονομία, το αδιάβροχο (spill proof) πληκτρολόγιο, έχουν ως γνώμονα την εξυπηρέτηση και την αποφυγή επιβάρυνσης του χρήστη.


Η διασφάλιση των δεδομένων του χρήστη, όμως, έχει επίσης αποτελέσει προτεραιότητα της Fujitsu στην λειτουργία των LIFEBOOK. Πιο συγκεκριμένα: Για την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των LIFEBOOK, το Fujitsu 3D Shock Sensor έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων του σκληρού δίσκου που οφείλεται σε πτώσεις ή κραδασμούς. Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτρέπει στους χρήστες να κρυπτογραφήσουν αρχεία και φακέλους, προστατεύοντας τα απόρρητα δεδομένα τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Με ένα πέρασμα του δακτυλικού τους αποτυπώματος μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημά τους, σε τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Διαδικτύου ή σε άλλες εφαρμογές του Διαδικτύου. Με τη λειτουργία της Fujitsu Advanced Theft Protection (ATP), ο φορητός υπολογιστής μπορεί είτε να απενεργοποιηθεί αυτόματα (από τη στιγμή που δεν συνδεθεί με το Absolute® Monitoring Centre για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα), είτε να απενεργοποιηθεί απομακρυσμένα, να σβηστούν τα αρχεία και να εντοπιστεί σε περίπτωση κλοπής. Μόλις το σύστημα ανακτηθεί, είναι δυνατό να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.


Συνεχής πελατειακή εξυπηρέτηση & Υποστήριξη
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των φορητών υπολογιστών της σειράς LIFEBOOK, είναι οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι χρήστες των προϊόντων. Λόγω της πελατοκεντρικής του κατεύθυνσης, ο όμιλος της Fujitsu προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και στην Ελλάδα. H Fujitsu Technology Solutions, διαθέτοντας μία “ομπρέλα” υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως επέκταση εγγύησης και υποστήριξη στο χώρο του πελάτη, ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις του οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK προσφέρονται με standard εγγύηση από 2 έως 4 χρόνια Collect & Return, που περιλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή, επισκευή, και επιστροφή του συστήματος στο χώρο του πελάτη. Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης είναι το 801 11 42 200.