Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, τα εγκαίνια του 4ου καταστήματος Saturn, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης.


saturn stathmos larisis egainiaΤο νέο κατάστημα Saturn διαθέτει ένα υπερσύγχρονο χώρο συνολικά 6.000 τ.μ. και βρίσκεται στη διεύθυνση Φιλαδελφείας 8. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Δημήτρη Κατραβά, Country Manager – Chief Operating Officer, Media Saturn Administration, τον κ. Αντώνη Ζαΐρη, Γενικό Διευθυντή, ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδας) και τον κ. Γιώργο Ρουσσέα, Concept Manager, Media Saturn Administration.


Η προσέλευση του κοινού, καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας του νέου καταστήματος, διατηρήθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Υπολογίζεται ότι δεκάδες χιλιάδες άτομα επισκέφτηκαν το κατάστημα, προκειμένου να επωφεληθούν από τις «τολμηρές» προσφορές σε μία απίστευτα μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, καθώς και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία shopping, αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών της αλυσίδας Saturn.


Ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές των καταστημάτων της αλυσίδας, ο νέος χώρος στο Σταθμό Λαρίσης διαθέτει άριστη εσωτερική διαρρύθμιση, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος συνιστούν οι υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.