Παρουσίαση υπηρεσιών και λύσεων της Intracom IT Services στο Αζερμπαϊτζάν

intraH INTRACOM IT Services, ήταν χορηγός του συνεδρίου “H Πληροφορική στον Τραπεζικό και στο Δημόσιο Τομέα” στα πλαίσια της “Ελληνικής Εβδομάδας στο Μπακού 2008”, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Πρεσβεία και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Το συνέδριο παρακολούθησαν πολιτικοί και εκπρόσωποι των σημαντικότερων τραπεζών της χώρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, ομιλητές της Intracom IT Services ανέλυσαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής και παρουσίασαν τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες και τις λύσεις της εταιρίας, με έμφαση στον τραπεζικό και στο δημόσιο τομέα, προκαλώντας το ενδιαφέρον δημοσίων φορέων και μεγάλων τραπεζών που δραστηριοποιούνται στο Αζερμπαϊτζάν αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Νικόλαος Λαμπρούκος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM IT Services, δήλωσε: «Το Αζερμπαϊτζάν και η ευρύτερη περιοχή αποτελούν μία ταχέως αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά στο χώρο των λύσεων πληροφορικής για τον τραπεζικό τομέα, η οποία αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της στρατηγικής διεθνούς ανάπτυξης, η Intracom IT Services παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν».

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Intracom IT Services, στο οποίο παραβρέθηκαν σημαντικοί παράγοντες της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας.