H BioWare ανακοίνωσε το expansion pack Dragon Age: Origins – Awakening το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα, αλλά και ως download στο XBox Live και στο Playstation Network.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


dragon age awakeningTo expansion ξεκινά από το σημείο που τελειώνει το παιχνίδι, κάνοντας τον παίκτη να συνεχίσει την περιπλάνησή του στον μαγικό και μυστηριώδη κόσμο του Dragon Age. Θα πάρετε το ρόλο ενός Grey Warden Commander, με σκοπό να επαναφέρετε σε τάξη τους Grey Wardens και να λύσετε πώς επιβίωσαν τα darkspawns μετά τη σφαγή του ArchDemon. Σε αυτό το κεφάλαιο του επικού RPG saga, οι παίκτες καλούνται να κάνουν δύσκολες επιλογές, οι οποίες έχουν μια σειρά από συνέπειες, που θα επηρεάσουν και την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να εισάγουν τον χαρακτήρα τους από το Dragon Age: Origins, ή να ξεκινήσουν ως ένας νέος Grey Warden από τη Γη των Orlais.


Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί και γραφτεί από την ίδια ομάδα που έχει δημιουργήσει και το αρχικό Dragon Age: Origins, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Awakening expansion pack προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν τον καινούριο κόσμο του Amaranthine.


Πρόκειται για έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο, ο οποίος είναι γεμάτος μυστικά που περιμένουν εσάς να τα ανακαλύψετε. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τρομακτικά τέρατα, μαζί με μία νέα γενιά από εξελιγμένα πλάσματα του darkspawn. Παράλληλα, θα συναντήσετε απειλητικά πλάσματα, όπως το Inferno Golem και νέους δράκους.


Υπάρχει ανανεωμένο level cap, νέα spells, ικανότητες, ειδικότητες και αντικείμενα αυξάνοντας το ενδιαφέρον του παίκτη. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον ήρωα κατά το δοκούν και να τον φτιάξετε ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και γούστο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dragonage.com/awakening.