Η Kaspersky Lab ανακοινώνει την έναρξη των δραστηριοτήτων μιας νέας επιχειρησιακής μονάδας που υπάγεται στο περιφερειακό γραφείο EEMΕA.


kaspersky-logoΗ νέα επιχειρησιακή μονάδα θα έχει την ευθύνη για τις εργασίες της Kaspersky Lab στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και η έδρα της θα βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας.


Επικεφαλής της θα είναι ο Andrey Slobodyanik, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Managing Director της Kaspersky Lab για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Προηγουμένως, ο κύριος Slobodyanik κατείχε θέση Managing Director για τις αγορές της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και της Μολδαβίας.


Το νέο γραφείο δημιουργείται για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη, τη βελτιστοποίηση των λειτουργικών διαδικασιών, την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών, καθώς και την προώθηση του brand της Kaspersky Lab.


Από την 1η Μαρτίου 2010, το τοπικό γραφείο θα έχει την επίβλεψη των αγορών της Λευκορωσίας, της Ουκρανίας, της Μολδαβίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Εσθονίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της ΠΓΔΜ, της Αλβανίας, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, της Σερβίας, της Κροατίας, του Μαυροβουνίου και της Σλοβενίας.