Το Belvedere Mykonos επέλεξε την Interactive IPTV πλατφόρμα HOTstream™ της MCOM

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της πλατφόρμας οπτικοακουστικής διασκέδασης & ενημέρωση HOTstream™ στο ξενοδοχείο Belvedere της Μυκόνου, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα Small Luxury Hotels of the World.

Από την άνεση των πολυτελών δωματίων τους, οι επισκέπτες του Belvedere έχουν στην διάθεσή τους το σύνολο των υπηρεσιών της Interactive IPTV πλατφόρμας HOTstream.

Στον τομέα της διασκέδασης συμπεριλαμβάνετε η “on demand” ιδιωτική προβολή των πιο πρόσφατων κινηματογραφικών παραγωγών καθώς υπηρεσίες internet υψηλής ταχύτητας, email, instant messaging, επιλεγμένης γενικής ενημέρωσης, ενημέρωσης τοπικού και διεθνή καιρού μέσα από την τηλεόραση του δωματίου τους.

Ταυτόχρονα, με το HOTstream οι επισκέπτες αποκτούν πρόσβαση σε πλήθος ξενοδοχειακών υπηρεσιών του Belvedere όπως ενδεικτικά αναφέρουμε την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων με τη reception ή την παρακολούθηση του λογαριασμού.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, ιδιοκτήτη του Belvedere, «με το HOTstream επεκτείναμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες διασκέδασης και ενημέρωσης που προσφέρουμε στα δωμάτια των επισκεπτών μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Media Communications κος Κώστας Σακελλαρίου, αναφερόμενος στη συνεργασία σχολιάζει «ως τιμή για την εταιρία μας να αποτελούμε την επιλογή ενός από τα πλέον αναγνωρισμένα και πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας»