Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο UTM ανακοίνωσε πρόσφατα η Fortinet, εμπλουτίζοντας την οικογένεια προϊόντων της FortiGate.


fortigate_200bΠρόκειται για το μοντέλο FortiGate-200B, που σχεδιάστηκε ειδικά για την αγορά των μεσαίων & μεγάλων επιχειρήσεων και περιλαμβάνει το ευρύτερο φάσμα τεχνολογιών δικτυακής ασφάλειας, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή UTM της κατηγορίας του.


Το FortiGate-200B προσφέρει υψηλή απόδοση και ολοκληρωμένη προστασία από κάθε είδους απειλή σε προσιτή τιμή. Παρέχοντας ρυθμαπόδοση firewall 5 Gbps, εγγυάται απόλυτη ασφάλεια στις εφαρμογές μίας επιχείρησης, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του εταιρικού δικτύου.


Με μηδενικό κόστος ανά χρήστη, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του σωστού συνδυασμού τεχνολογιών ασφαλείας που απαιτείται σε κάθε περίπτωση, θωρακίζοντας έτσι το πολύτιμο περιβάλλον μίας εταιρείας.


Οι διεπαφές του, που επιταχύνονται από ειδικά ολοκληρωμένα κυκλώματα (h/w accelerated interfaces), επιτρέπουν τη δημιουργία πολλαπλών ζωνών ασφαλείας για πλήθος διαφορετικών τομέων, χρηστών, μεθόδων πρόσβασης και συσκευών. Το FortiGate-200B καθιστά εύκολη την ενδυνάμωση των πολιτικών ασφαλείας σε διάφορες εφαρμογές και δίκτυα, σε αυξανόμενες ταχύτητες.


FORTINET_LOGO_TAGΤο Fortinet Storage Module (FSM) που διαθέτει, προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης ενός δίσκου αποθήκευσης δεδομένων για τοπική αρχειοθέτηση και καταγραφή συμβάντων οποιασδήποτε πολιτικής ασφαλείας. Εναλλακτικά, το FSM είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για επιτάχυνση της κίνησης των δικτυακών δεδομένων, για χαμηλότερο κόστος χρήσης WAN κυκλωμάτων και για βελτίωση της απόδοσης του δικτύου.


Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fortinet στην Ελλάδα από το 2005 είναι η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr).