Η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της τη δυνατότητα να έχουν τηλεόραση υψηλής ανάλυσης (HD) στο κινητό τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.


VodafoneTο πρόγραμμα των καναλιών MEGA, ANT1, Novasports 1, καθώς και όλοι οι αγώνες του Champions League από την ΝΕΤ μεταδίδονται ζωντανά σε υψηλή ανάλυση μέσα από το δίκτυο της Vodafone, απευθείας στο κινητό. Η τηλεόραση υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμη, σε σημεία με κάλυψη 3G (HSDPA).


Τώρα όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα υψηλής ανάλυσης που μεταδίδονται με κωδικοποίηση Η264, στερεοφωνικό ήχο και ανάλυση οθόνης 320×240 pixels, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία συσκευών Nokia, LG, Sony Ericsson, Samsung και Vodafone, οι οποίες υποστηρίζουν την υπηρεσία τηλεόρασης HD.


Η Vodafone εγκαινίασε τη μοναδική αυτή εμπειρία στο κινητό στις 17 Μαρτίου, με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Μπορντό – Ολυμπιακός. Επιπλέον, όλοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε ζωντανή μετάδοση τον Μεγάλο Τελικό του Champions League στις 22 Μαΐου, σε High Definition.