Σε τρεις προσθήκες στο ανθρώπινο δυναμικό της προχώρησε τις τελευταίες εβδομάδες η Pylones Hellas, ενισχύοντας την παρουσία της.


EDGARD WINGFIELDΣυγκεκριμένα, στο δυναμικό της Pylones Hellas ανήκουν πλέον οι κ. Edgar Winfield, Κωνσταντίνος Γκίκας και Γιάννης Τσιάμης.


Ο Edgar Winfield είναι ο νέος Υπεύθυνος του Τμήματος Λογισμικού της Pylones Hellas. Ο κ. Winfield έχει πολυετή εμπειρία στους τομείς των πωλήσεων και της ανάπτυξης λογισμικού, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες όπως η Express Publishing, η Profile και η Intelli Solutions. Ο κ. Winfield είναι απόφοιτος του University of North London.


kwnstantinos gikasΟ κ. Κωνσταντίνος Γκίκας ανέλαβε καθήκοντα Major Account Manager. Ο κ. Γκίκας προέρχεται από την ΕΛΜΗ Systems όπου εργαζόταν στο τμήμα πωλήσεων. Ο κ. Γκίκας είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Πατρών.


Καθήκοντα στη διεύθυνση πωλήσεων της Pylones Hellas επίσης ως Major Account Manager ανέλαβε και ο Γιάννης Τσιάμης, giannis tsamisπροερχόμενος από την ΕΛΜΗ Systems, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε γνωστές ελληνικές εταιρείες του χώρου της πληροφορικής όπως η Ελληνική Επιστημονική.


«Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, προχωρούμε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας, επενδύοντας σε πολύ αξιόλογα στελέχη της αγοράς και παράλληλα επενδύοντας στο μέλλον της εταιρείας μας» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά έχει ακόμη σημαντικές ευκαιρίες και αυτές θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε οδηγώντας της Pylones ακόμα πιο ψηλά».