Πρωτιά για την Canon στην κατηγορία Ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών με ταχύτητα έως 19 σελίδες ανά λεπτό, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της Infosource.


canon ir2018Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοινώνει ότι οι εκτυπωτές ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών (0-19 CPM) της Canon κατέκτησαν για τέταρτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς 21,1%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης έρευνας της εταιρείας αναλύσεων InfoSource.


Την παραπάνω πρωτιά, που αφορά την κατηγορία Ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών με ταχύτητα έως 19 σελίδες ανά λεπτό, υπερθεματίζει το γεγονός ότι οι πωλήσεων ασπρόμαυρων εκτυπωτών της Canon, σε όλες τις κατηγορίες, διατήρησαν μερίδια αγοράς στα ίδια επίπεδα με την πρωτιά του 2008 (16,1%).


Όσον αφορά τα μεμονωμένα προϊόντα της Canon, ο εκτυπωτής Canon iR2018 κατακτά κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο μερίδιο (17% για το 2009, 14% για το 2008) συνεχίζοντας να ηγείται της κατηγορίας Ασπρόμαυρων Εκτυπωτών Πολλαπλών Κατηγοριών ταχύτητας έως 19 σελ. ανά λεπτό, σύμφωνα με την Infosource.


Τα φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon απευθύνονται προς όλους του επαγγελματίες, τόσο ως μεμονωμένες μονάδες παραγωγής, όσο και στα πλαίσια ολοκληρωμένων λύσεων printing services, τα οποία με τη σειρά τους αποσκοπούν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.