Η Info-Quest και το U, υποστηρίζουν το 14ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω Internet «Λυσίας 2010», που θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαρτίου.


lysiasΟ διαγωνισμός αποτελεί μία ετήσια ηλεκτρονική και φυσική συνάντηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εξασκήσουν τις γνώσεις τους. Με ένα κλικ στην ιστοσελίδα www.lysias.gr, οι μαθητές καλούνται να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι αναζήτησης, στρατηγικής και γνώσεων, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα. Επιπλέον, η συμμετοχή των παιδιών στο διαγωνισμό ενισχύει το έργο του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».


Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Info-Quest έχει συμβάλλει ποικιλοτρόπως στη διάδοση της πληροφορικής στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενισχύοντας εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Το διαγωνισμό «Λυσίας 2010» συνδιοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Info-Quest και το U (www.you.gr), μαζί με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, τον ΟΤΕ και τη Microsoft.