Σε λίγες μέρες, θα έχουμε στη διάθεσή μας τα πολυαναμενόμενα προϊόντα της Panasonic που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Full-HD 3D.


Full HD 3D SystemΤα προϊόντα αυτά είναι η σειρά τηλεοράσεων plasma VT20, με πρώτη άφιξη στο μέγεθος των 50 ιντσών TX-P50VT20 και σε άλλα μεγέθη να ακολουθούν στη συνέχεια, και το πρώτο παγκόσμια Full-HD 3D Blu-ray player DMP-BDT300.


Η Panasonic είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας 3D. Ανέπτυξε πρώτη την τεχνολογία Full-HD 3D, το τελειότερο από άποψη εικόνας και ποιότητας σύστημα, το οποίο αποτέλεσε και τη βάση για το παγκόσμιο πρότυπο.


Η Panasonic είναι η μοναδική εταιρία που έχει να προσφέρει μία πλήρη αλυσίδα τεχνολογίας 3D, “απ’-άκρη-σε-άκρη”. Aπό τη λήψη (με την επαγγελματική FullHD 3D βιντεοκάμερά της, στην επεξεργασία και την παραγωγή του 3D Blu-ray δίσκου, έως τα τελικά προϊόντα που θα φέρουν την εικόνα 3D στο καθιστικό.


FULL_HD_3D_Key_VisualΥπενθυμίζουμε ότι η Panasonic έχει ιδιαίτερη ανάμειξη στην ίδια την παραγωγή των ταινιών 3D και από εκεί αντλεί την τεράστια τεχνογνωσία της. Η Panasonic συνέβαλε στην παραγωγή της ταινίας Avatar του James Cameron, με υλικοτεχνική υποστήριξη και όχι μόνο. Διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις μέσα στο Hollywood (PHL, Panasonic Hollywood Laboratory) όπου εκεί, σε μία συνεχή συνεργασία με τους ίδιους τους δημιουργούς των ταινιών (σκηνοθέτες, διευθυντές φωτογραφίας, μοντέρ, τεχνικούς χρώματος κλπ.) αποκτούν τεχνογνωσία για το πώς πρέπει να είναι η ρεαλιστική αναπαραγωή μιας κινηματογραφικής ταινίας στο σπίτι μας.
Φυσικά η Panasonic διαθέτει και studio επεξεργασίας, mastering, ελέγχου και authoring των ταινιών πριν την δημιουργία των τελικών Panasonic full 3D logoδίσκων Blu-ray.


Σε λίγες μέρες λοιπόν, αναζητήστε το λογότυπο Full-HD 3D πάνω στα πρώτα 3D προϊόντα της Panasonic στην Ελλάδα.