Τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος της γερμανικής αλυσίδας έχουν προγραμματιστεί για αυτή την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 στις 8 το πρωί.


SATURN STATHMOS LARISIS 02Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Φιλαδελφείας 8, ένα τετράγωνο πάνω από τον Σταθμό Λαρίσης και οι υπεύθυνοι της αλυσίδας πιστεύουν ότι είναι ένα σημείο που άξιζε, εδώ και πολύ καιρό να “αξιοποιηθεί” από την λιανική αγορά.


Στο νέο κατάστημα Saturn, οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές της αλυσίδας σε μία ιδιαίτερα ευρεία ποικιλία επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, απολαμβάνοντας άριστες υπηρεσίες.


Το 4ο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο μοντέρνας αισθητικής, έκτασης 6.000 τμ, με 300 θέσεις στάθμευσης, παρέχοντας, με τον τρόπο αυτό στον κάθε επισκέπτη, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άνετα και ευχάριστα τις αγορές του.


SATURN STATHMOS LARISIS 01Ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της αλυσίδας, το κατάστημα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης διαθέτει άριστη εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”. Παράλληλα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν οι υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.


Στο κατάστημα του Σταθμού Λαρίσης θα απασχολούνται περισσότερα από 90 άτομα.