Η Sony Ericsson ανακοινώνει την κυκλοφορία του Sony Ericsson Vivaz, το οποίο καταγράφει video High Definition με την εξελιγμένη κάμερα του.


Vivaz_NewBack_GalaxyBlueΜε το ειδικό πλήκτρο video, το Vivaz™ επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα. Μπορείτε να προβάλλετε από την οθόνη 3.2 ιντσών τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει ή να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας βίντεο ανεβάζοντας τα στο YouTube™ ή στο Picasa μέσω Wi-Fi.


Μείνετε πάντα συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας Social Networks με το Sony Ericsson Vivaz™, το οποίο διαθέτει ειδικά applications Facebook™, Twitter™ και YouTube™ και τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση και η αποσύνδεση.


Η Sony Ericsson δεν πρωτοστατεί μόνο στην τεχνολογία αλλά και στο design, με τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature”, που διαθέτει το Vivaz™ και ταιριάζει στο σχήμα του χεριού σας.


Vivaz_NewFront_CosmicBlackΤο Sony Ericsson Vivaz™ με μια ματιά:
• HD video
• Εύκολη πρόσβαση σε sites κοινωνικής Δικτύωσης όπως το Facebook™ και το Twitter™
• Φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel
• Face recognition και smile recognition


Το Sony Ericsson Vivaz™ υποστηρίζει δίκτυα UMTS HSPA 900/2100 και GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100 και EDGE 850/900/1800/1900. Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2010 σε Ασημί, Μαύρο, Μπλε και Ρουμπινί.