Η Nikon Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 31 Δεκεμβρίου η Coolpix S220 βρισκόταν στην κορυφή των πωλήσεων, καθώς σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2009.


nikon-coolpix-s220-digital-cameraΣύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία GfK, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές αγόρασαν τη χρονιά που πέρασε, περισσότερες από 740.000 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Coolpix S220. Το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το Φεβρουάριο του 2009, ως μέλος της δημοφιλούς σειράς S, προσφέροντας μια γκάμα χαρακτηριστικών όπως οπτικό zoom 3x, ανάλυση 10 Megapixel και σταθεροποίηση εικόνας με ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών VR σε μια ελαφριά compact φωτογραφική μηχανή.


Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη από την εταιρεία διεξαγωγής ερευνών GfK που εδρεύει στη Γερμανία, πραγματοποιήθηκε ανάλυση των δεδομένων από τις πωλήσεις των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, από τον Ιανουάριο έως το Δεκέμβριο του 2009, με βάση τον αριθμό μονάδων που πωλήθηκαν από καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ευρώπη.


s3000 allΩς αντάξιος διάδοχος της S220, η Coolpix S3000 απλουστεύει και κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική τη λήψη φωτογραφιών οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Εξαιρετικά λεπτή, με πάχος μόνο 19mm, η S3000 διαθέτει ανάλυση 12 Megapixel, ευρυγώνιο φακό NIKKOR με zoom 4x (ιδανικό για την περίπτωση που θέλετε να συγκεντρώσετε όλους τους φίλους σας σε μία φωτογραφία ή να δείτε από πιο κοντά το θέμα σας) και οθόνη 6,7cm (2,7 ιντσών) ώστε να προβάλλετε ευκολότερα τις φωτογραφίες σας. Είτε βρίσκεστε στην παραλία, στο βουνό ή σε νυχτερινή έξοδο, με τη λειτουργία αυτόματης επιλογής σκηνής μπορείτε να ορίσετε αυτόματα τις καταλληλότερες ρυθμίσεις για γρήγορη και απλή λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. Κυκλοφορεί σε χρώματα μαύρο, μεταλλικό, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, ματζέντα και πράσινο.