Άμεσα μπορούν πλέον όλοι οι χρήστες των Smartphones με λειτουργικό σύστημα Android (έκδοση 1.5 μέχρι 2.1) να χρησιμοποιούν τον Navigon MobileNavigator.


navigon mobile navigatorΗ εφαρμογή διασφαλίζει στους χρήστες αξιόπιστη πλοήγηση ανεξάρτητα από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένοι. Το λογισμικό περιλαμβάνει τα προηγμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης της NAVIGON όπως για παράδειγμα την απεικόνιση χαρτών Reality ViewTM Pro, day/night mode, Lane Assistant, καθώς και Speed Warning. Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει και την πρόσβαση και χρήση δεδομένων από το αποθηκευμένο στο κινητό τηλέφωνο βιβλίο διευθύνσεων του χρήστη.


Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μπορούν να κατεβάσουν τον MobileNavigator στο Android Marketplace. Με την ανακοίνωση αυτή θα ισχύσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ειδικές τιμές από την NAVIGON: Η ευρωπαϊκή έκδοση θα κοστίζει αρχικά 74,95 ευρώ, ενώ στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 89,95 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι πριν την αγορά θα υπάρχει και διάστημα δωρεάν δοκιμής της εφαρμογής για 30 ημέρες μέσω της διαδικασίας „Try & Buy“.