Δεκάδες χιλιάδες φίλοι της τεχνολογίας συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 11 Μαρτίου, στις 8 το πρωί για να καλωσορίσουν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Saturn στη Θεσσαλονίκη.


saturn salonicaΣε ένα μοντέρνο χώρο, έκτασης 4.000 τ.μ στη διεύθυνση Λαγκαδά 341, Σταυρούπολη, το νέο κατάστημα υποδέχθηκε το καταναλωτικό κοινό προσφέροντας ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις αγοράς. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Δήμαρχο Σταυρούπολης, κ. Σάββα Σερασίδη.


Οι μοναδικές προτάσεις της αλυσίδας σε μία ευρύτατη ποικιλία επώνυμων προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας και η ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η Saturn στους επισκέπτες saturn salonica interiorτων καταστημάτων της, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που ώθησαν πλήθος κόσμου να συγκεντρωθεί από νωρίς στην είσοδο του καταστήματος, προκειμένου να επωφεληθεί από τις ασυναγώνιστες τιμές σε πληθώρα προϊόντων. Η προσέλευση του κόσμου κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας του Saturn στη Θεσσαλονίκη ήταν πραγματικά θεαματική.