Με διασκέδαση και αγωνιστικό πνεύμα, έλαβε χώρα η εκδήλωση της Fujitsu για τους συνεργάτες καναλιού την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 στα Cart του Αγίου Κοσμά, με το διαγωνισμό Fujitsu Racing.


fujitsu racingΟ διαγωνισμός Fujitsu Racing δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες να συγκεντρώνουν πόντους ή τις γνωστές “formulitses” αγοράζοντας PRIMERGY Servers. Με τη συγκέντρωση των ανάλογων πόντων, ο κάθε συνεργάτης κερδίζει αυτόματα χωρίς κλήρωση, πλούσια δώρα, όπως ταξίδι για 2 σε αγώνα της Formula 1, φορητό υπολογιστή LIFEBOOK και mini notebook Fujitsu M2010. Το δώρο που κερδίζει αναλογεί στις “formulitses” (πόντους) που έχει συγκεντρώσει.


Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία στα πλαίσια της εκδήλωσης να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις από την Intel και Microsoft, ενώ παρουσιάστηκε το πρόγραμμα συνεργατών SELECT Partner της Fujitsu. Ο στόχος του προγράμματος είναι να συμβάλει στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης μέσω της εκπαίδευσης, των ολοκληρωμένων λύσεων και των συνεργιών με τεχνολογικούς συμμάχους, κάτι που θα αποφέρει υψηλότερες πωλήσεις στους μεταπωλητές, μέσω της διαφοροποίησης και της προστιθέμενης αξίας που θα προσφέρουν και παράλληλα της βελτιωμένης ικανοποίησης προς τους τελικούς πελάτες. Οι μεταπωλητές θα επωφεληθούν από την καλύτερη κατάρτισή τους μέσω αποκλειστικής πρόσβασης σε πολύτιμους πόρους, επιτρέποντάς τους τη διαφοροποίηση και την ανάπτυξή τους σε μία ανταγωνιστική αγορά.


fujitsu racing kartΣτο διασκεδαστικό κομμάτι της εκδήλωσης, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνα Cart στην παραθαλάσσια πίστα του Αγίου Κοσμά με φοινικόδεντρα και μια αίσθηση από πίστα αγώνων Φόρμουλας 1, οδηγώντας οι ίδιοι και διεκδικώντας τα δώρα-έπαθλα, καθώς και το «Fujitsu Cup». Μετά από έντονο ανταγωνισμό, πρώτος νικητής ήταν ο κος Μαυρίδης Ιορδάνης της εταιρίας ΑΚΑΤΤ, με έπαθλο φυσικά το χρυσό μετάλλιο και ένα LIFEBOOK A, δεύτερος νικητής αναδείχθηκε ο κος Χολέβας Ιωάννης της εταιρίας Cosmos Business Systems που κέρδισε το mini notebook M2010, τρίτος νικητής ήταν ο κος Παπαχριστοφής Κώστας της εταιρίας General Data Business που κέρδισε ένα δείπνο για 2 στο γνωστό Ιαπωνικό εστιατόριο Nobu στο Astir Palace, ενώ ο κος Αθανασιάδης Ευστάθιος της Help PC κέρδισε ένα Microsoft Office 2007.