Όλοι οι συνδρομητές Καρτοπρογράμματος μπορούν να έχουν Unlimited ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone με 10€ κάθε μήνα, τα οποία αφαιρούνται από το πάγιό τους.


VodafoneΕπιπλέον, σε όλα τα Unlimited Καρτοπρογράμματα και για το διάστημα έως 19 Απριλίου 2010, τα Unlimited SMS ισχύουν προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο προς τη Vodafone, ενώ παράλληλα με κάθε νέα σύνδεση που θα πραγματοποιηθεί σε αυτά έως τις 31 Μαρτίου, προσφέρονται δωρεάν συσκευές Nokia.


Έτσι, με το Vodafone Unlimited Καρτοπρόγραμμα, όλοι οι ιδιώτες και οι επαγγελματίες συνδρομητές, συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της καρτοκινητής και των προγραμμάτων συμβολαίου, και απολαμβάνουν:
• Unlimited ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone
• Unlimited SMS προς όλα τα δίκτυα, έως τις 19 Απριλίου
• Έλεγχο του κόστους με σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
• Δωρεάν κινητό Nokia με κάθε νέα σύνδεση στο Vodafone Unlimited Καρτοπρόγραμμα


Η εγγραφή στο Vodafone Unlimited Καρτοπρόγραμμα γίνεται με απλό τρόπο, τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους συνδρομητές, με μία δωρεάν κλήση στο 1286. Επιπλέον, οι συνδρομητές στο Vodafone Καρτοπρόγραμμα επωφελούνται από ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις με το νέο πακέτο ομιλίας που προσφέρει 40 λεπτά προς κινητά Vodafone Αλβανίας δίνοντας 5€ από το πάγιο τους, το οποίο μπορούν πολύ εύκολα να ενεργοποιήσουν με μια δωρεάν κλήση στο 1286. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Vodafone στο www.vodafone.gr