Η Huawei παρουσίασε τη νέα λύση κινητής ευρυζωνικότητας SingleRAN@Broad, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Mobile World Congress 2010, στη Βαρκελώνη.


huawei-logoΤο SingleRAN@Broad μπορεί να εξυπηρετήσει την τεράστια αύξηση στην κινητή ευρυζωνική κίνηση, να μειώσει τα κόστη per-bit τουλάχιστον κατά 95%, και να καταστήσει τις κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες ακόμη πιο κερδοφόρες για παρόχους σε όλο τον κόσμο.


Πλέον, οι κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, όμως οι πάροχοι δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να λάβουν σημαντικά έσοδα χάρη σε αυτή την ανάπτυξη. Σύμφωνα με προβλέψεις της Huawei, η κίνηση σε κινητά ευρυζωνικά δίκτυα διεθνώς, πρόκειται να αυξηθεί κατά χίλιες φορές, μέσα στην επόμενη δεκαετία, από τα 85 εκ. Giga-bytes το μήνα που είχαμε το 2009. Όσο θα αυξάνονται οι χρήστες κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών, οι συνδρομητές θα ψάχνουν για οικονομικότερα κόστη πρόσβασης, σε συνδυασμό με πρόσβαση απεριόριστου χώρου και ταχυτήτων, ενώ οι πάροχοι θα χρειάζονται δίκτυα που θα τους επιτρέπουν να εξυπηρετήσουν τις πιέσεις που ασκούνται στα κινητά κινητά ευρυζωνικά δίκτυα, με στόχο να κάνουν τη λειτουργία τους κερδοφόρα.


Η λύση SingleRAN@Broad της Huawei βοηθά έναν πάροχο:
– Να χειριστεί αυξημένη κίνηση δεδομένων.
Το SingleRAN@Broad βοηθά στον ανταγωνισμό μεταξύ παρόχων, παρόλη την αυξημένη κίνηση σε κινητά ευρυζωνικά δίκτυα μέσα από την «τοπολογία δικτύων πολλαπλών στρωμάτων» (multi-layer network coverage topology ) της Huawei, με δυνατότητα πλήρους ευρυζωνικού φάσματος, και αποτελεσματική αξιοποίηση του φάσματος συχνοτήτων (frequency spectrum).
– Να μειώσει το κόστος per-bit.
Το SingleRAN@Broad προσφέρει τεχνολογία που αποσκοπεί στη μείωση του κόστους per-bit σε sites και μεταφορά, λειτουργία και συντήρηση (operation and maintenance – O&M), όπως σύγκλιση πολλαπλών λειτουργιών, σύγκλιση «ultra coverage» σταθερής και κινητής συνεργίας, και έξυπνη λειτουργία.
– Να εμπλουτίσει την εμπειρία του χρήστη.
Οι προσαρμογές Ποιότητας Υπηρεσίας και Εμπειρίας (QoS – Quality of Service και QoE – Quality of Experience) του SingleRAN@Broad, βασίζονται σε διαφορετικές κλίμακες χρήσης, υπηρεσιών, ώρας και τοποθεσίας, με διεύθυνση dynamicadjustments ανάλογα με το χρήστη, την υπηρεσία, και τις ανάγκες σεναρίου, εμπλουτίζοντας έτσι, με αξιοπιστία, την εμπειρία του κάθε συνδρομητή.