Η AMD επεκτείνει την εμβέλεια του AMD Fusion Partner Program ώστε να παρέχει στους συνεργάτες της εργαλεία και πηγές για τη μέγιστη απόδοση των πωλήσεών τους.


AMD

AMD

Επιπλέον, η AMD παρουσιάζει το AMD Fusion Partner Portal, μία νέα διαδικτυακή πύλη σχεδιασμένη ειδικά για τους συνεργάτες της. Μέσω του Fusion Partner Program, η AMD παρέχει στους συνεργάτες της εξειδικευμένα κίνητρα και τις κατάλληλες πηγές – εξατομικευμένα εργαλεία, εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης – που εναρμονίζονται με το αντικείμενο ειδίκευσης των συνεργατών της και βοηθούν στην ανάπτυξη και την αύξηση των πωλήσεων τους, ιδιαιτέρως των προϊόντων(AMD CPU, AMD GPU και AMD Chipset) της AMD.


Το αναπτυγμένο πρόγραμμα της AMD είναι σχεδιασμένο να μεταφέρει μία ανταγωνιστική προσέγγιση στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στον τομέα του Δημοσίου, προσφέροντας ευκαιρίες co-marketing σε πολυεθνικούς οργανισμούς (MNC), σε συνεργάτες software και σε channel partners.


Επιπρόσθετα, το Fusion Partner Program προσφέρει σε εταιρείες παροχής software και τεχνικούς developers εξελιγμένη τεχνολογία, ανάπτυξη πηγών και υποστήριξη marketing και τους βοηθά να προωθήσουν καινοτόμες λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία της AMD.


Παράλληλα με το Fusion Partner Program, η AMD παρουσίασε το ανανεωμένο AMD Fusion Partner Portal, έναν προσαρμοσμένο διαδικτυακό τόπο, που οι συνεργάτες της AMD θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ό,τι χρειάζονται στην αγορά και να πωλούν αποτελεσματικότερα τα προϊόντα της AMD, παρέχοντάς τους ανάμεσα σε άλλα εκπαιδευτικό υλικό, online marketing υλικό, πληροφορίες προγραμμάτων και προϊόντων. Η διαδικτυακή πύλη είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε οι επισκέπτες της να βρίσκουν άμεσα και γρήγορα την κατάλληλη πηγή.