Το Mio Moov V780, είναι μια καινοτόμος συσκευή που διαθέτει ευρεία οθόνη 7 ιντσών, λογισμικό Spirit, δυνατότητες πολυμέσων και ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης.


Mio Moov V780 Carry CaseΑυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεχνικών χαρακτηριστικών, ανταποκρίνεται απόλυτα στο σύγχρονο τρόπο ζωής και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των χρηστών όσον αφορά την πλοήγηση και την ψυχαγωγία εν κινήσει.


Το Mio Moov V780 ενσωματώνει σε μια συσκευή με μοναδικό σχεδιασμό, προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης, Media Player υψηλής ευκρίνειας σε ευρεία οθόνη 7 ιντσών και Internet on-the-go. Επιπλέον, η πολυτελής θήκη μεταφοράς με το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο που λειτουργεί επίσης ως βάση για τη συσκευή, αποτελεί μέρος του έξυπνου σχεδιασμού για τον οποίο διακρίθηκε το Moov V780. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν σε επίπεδες επιφάνειες με την οθόνη να βρίσκεται στη σωστή γωνία για καλύτερη θέαση.


Συνδεσιμότητα on-the-go
Στη καθημερινότητα που χαρακτηρίζεται από τους γρήγορους ρυθμούς, όλοι επιθυμούμε να είμαστε ανά πάσα στιγμή σε επαφή με το γραφείο, τους φίλους και την οικογένειά μας. Με το Mio Moov V780, οι χρήστες αποκτούν ελευθερία στην επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet και στο e-mail τους, μέσω ασύρματης σύνδεσης 3G ή WiMax, όπου κι αν βρίσκονται.


Ψυχαγωγία on-the-go
Είτε μετακινείστε με συγκοινωνία, είτε χαλαρώνετε στις διακοπές, το Moov V780 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας παρέχει τη βέλτιστη multimedia εμπειρία. Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης εξασφαλίζει θέαση των ελεύθερων ψηφιακών προγραμμάτων, ενώ παράλληλα τα ποιοτικά ηχεία και η υψηλής ευκρίνειας οθόνη εμπλουτίζουν την εμπειρία των χρηστών όταν παρακολουθούν ταινίες&βίντεο, ακούν μουσική ή βλέπουν φωτογραφίες. Επιπλέον, συνδέοντας το Moov V780 σε κατάλληλη τηλεόραση, οι high definition ταινίες και τα βίντεο μπορούν να προβληθούν σε ακόμη μεγαλύτερη οθόνη.


Πλοήγηση on-the-go
Πλέον, δε χρειάζεται να «κατεβάζετε» ή να αναζητάτε τους χάρτες και τα Σημεία Ενδιαφέροντος online για να βρείτε τη διαδρομή τους. Το Moov V780 διαθέτει το πρωτοποριακό λογισμικό πλοήγησης Spirit της Mio, με το διαισθητικό interface και την «έξυπνη» λειτουργία αναζήτησης Σημείων Ενδιαφέροντος, που αρκεί για να φτάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά στον προορισμό σας.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά Mio Moov V780

Διαστάσεις (Υ x Π x Β)

204 × 111 × 14.6χιλ.

Βάρος

445γρ.

Ταχύτητα Επεξεργαστή

600 MHz

Μνήμη / ROM

4GB – 8GB

Μνήμη / RAM

512MB+

Επεκτασιμότητα Μνήμης

MicroSD, έως 32GB

GPS

u-blox module

Χρώματα Οθόνης

6.95” TFT LCD Capacitive Touch Screen

Ανάλυση

800 x 480 Pixels (WVGA)

Τύπος Μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενες Polymer, 2300mAh

Σύνδεση USB

Ναι (Mini USB 2.0)

Ηχεία

Ναι (ενσωματωμένα)