Η HP παρουσιάζει μια νέα σειρά υπηρεσιών για data centers μικρού και μεσαίου μεγέθους, οι οποίες προσφέρουν ευελιξία στην αξιοποίηση των κονδυλίων που επενδύονται.


hp data centerΧάρη σε αυτό το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της HP, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν data centers μικρού και μεσαίου μεγέθους μπορούν να μεγιστοποιήσουν την επιχειρηματική απόδοση των πόρων τους και να υλοποιήσουν αλλαγές άμεσα, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ανθρώπινο δυναμικό τους.


Οι υπηρεσίες αυτές απλοποιούν τη διαχείριση περιβαλλόντων που απαρτίζονται από λύσεις διαφορετικών παρόχων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από καινοτόμα μοντέλα παροχής υπηρεσιών, όπως το virtualization και το cloud computing.


Η HP παρουσίασε επίσης ευέλικτες επιλογές για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών τεχνολογίας που προσφέρουν οφέλη στους πελάτες και στο κανάλι των μεταπωλητών.


Βελτιωμένη λειτουργική αποδοτικότητα
Λόγω της ανάγκης για συνεχή διαθεσιμότητα κοινών, εικονικοποιημένων υπηρεσιών, η HP προσφέρει στις επιχειρήσεις νέα πλεονεκτήματα αναφορικά με την ταχύτητα, την αποδοτικότητα και την απρόσκοπτη πρόσβαση στους πόρους.


hppod_interior— Οι υπηρεσίες HP Multivendor Support Services (MVSS) βοηθούν τις εταιρείες να προσφέρουν ανώτερα επίπεδα υπηρεσιών, να μειώσουν την πολυπλοκότητα και να ελαχιστοποιήσουν το κόστος από τη διαχείριση ετερογενών τεχνολογικών περιβαλλόντων. Η HP απλοποιεί την υποστήριξη με μια ολοκληρωμένη συμφωνία παροχής υπηρεσιών, η οποία καλύπτει ζητήματα όπως: η διαχείριση συμβολαίων με προμηθευτές, ο έλεγχος υλοποίησης συμφωνιών επιπέδου εξυπηρέτησης (service level agreements) και ο ορισμός μετρήσιμων στόχων.


— Η υπηρεσία HP Insight Remote Support παρέχει ταχύτερη επίλυση προβλημάτων μειώνοντας το χρόνο downtime και ελαχιστοποιώντας το ρίσκο, μέσω συνεχούς απομακρυσμένης παρακολούθησης, αλλά και μηχανισμών διάγνωσης και πρόληψης προβλημάτων. Πέρα από τη σειρά servers και λύσεων storage της HP, προσφέρεται υποστήριξη και για επιλεγμένους servers της IBM και της Dell, το λειτουργικό σύστημα Sun Solaris που εγκαθίσταται σε servers HP ProLiant, αλλά και για IP τηλεφωνικά δίκτυα της Cisco.


— Η υπηρεσία HP Active Chat προσφέρει ταχύτερη επίλυση προβλημάτων για επιλεγμένους servers και λύσεις storage της HP μέσω web chat σε πραγματικό χρόνο.


— Η υπηρεσία HP Data Center Training Symposium συνεισφέρει στην αύξηση της αποδοτικότητας του προσωπικού, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος εκπαίδευσης.


Περισσότερες δυνατότητες με μικρότερο κόστος ενέργειας
Σχεδιασμένες για data centers με έκταση έως και 1.500 τετραγωνικά μέτρα, οι υπηρεσίες αυτές συμβάλλουν στην εκτίμηση της αξίας, εντοπίζοντας ευκαιρίες για αύξηση των υπολογιστικών δυνατοτήτων και μείωση του κόστους ενέργειας.


— Η υπηρεσία Basic Capacity Analysis for Smaller Footprints Assessmentβοηθά τους υπεύθυνους να κατανείμουν πιο αποτελεσματικά τους πόρους μιας εγκατάστασης, εφοδιάζοντας τους με ποσοτική υπολογιστική ισχύ και διαθεσιμότητα πληροφοριών.


— Η υπηρεσία Infrastructure Condition and Capacity Analysis for Smaller Footprints Assessment βοηθά τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν τους κινδύνους αναφορικά με τις υπολογιστικές ανάγκες και τις δυνατότητες τους, αλλά και να καταλάβουν τι χρειάζεται να κάνουν ώστε να επιτύχουν θετικές αλλαγές.


— Η υπηρεσία Energy Efficiency Analysis for Smaller Footprints Assessment επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ενεργειακή αποδοτικότητα τους και να μειώσουν το κόστος και τον αντίκτυπο των τεχνολογικών υποδομών στο περιβάλλον. Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της HP είναι ότι οι μηχανικοί της μπορούν να αξιολογήσουν ολόκληρο το εύρος ενός τεχνολογικού περιβάλλοντος – από την υποδομή έως και την εγκατάσταση – ώστε να μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα και να ελαχιστοποιούν τους κινδύνους.


Ευελιξία επιλογών
Η HP έχει απλοποιήσει τη διαδικασία παροχής υπηρεσιών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, δίνοντας τους τη δυνατότητα να διαχειριστούν καλύτερα τους περιορισμένους πόρούς τους και να μεγιστοποιήσουν την αξία που προσφέρουν οι υπάρχουσες υποδομές τους. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται οι παρακάτω υπηρεσίες:
— HP Units of Service: Υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την απόδοση των τεχνολογικών επενδύσεων και ευνοούν την επιχειρηματική ανάπτυξη. Η HP έχει απλοποιήσει τη δυνατότητα των συνεργατών καναλιού να μεταπωλούν τις υπηρεσίες της, παρέχοντας ειδικά σχεδιασμένες συμφωνίες, ανάλογα με το είδος του έργου, που διατίθενται εύκολα μέσω των HP Care Pack Services. Οι υπηρεσίες της HP που διατίθενται μέσω αυτού του μοντέλου αφορούν δραστηριότητες όπως: η μετεγκατάσταση, η ενοποίηση, η λειτουργία και η βελτίωση των συστημάτων.


— HP Proactive Select Services: Υπηρεσίες που επιτρέπουν στις εταιρείες να αξιοποιήσουν ένα ευέλικτο οικονομικό μοντέλο, αποκτώντας on-demand εξειδικευμένους πόρους, ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες τους. Οι νέες υπηρεσίες Server Firmware Update Installation, Technical Online Seminars, Virtual Tape Library Health Check και LeftHand SAN/iQ έρχονται να προστεθούν στις 90 υπηρεσίες που ήδη προσφέρει η HP.


Οι νέες υπηρεσίες διατίθενται απευθείας από την HP, αλλά και μέσω του καναλιού μεταπωλητών της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες υπηρεσίες της HP για data centers, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hp.com/services/evolvingdatacenter.