Τα smart-UPS της APC προστάτευσαν τα τηλεοπτικά συστήματα και τους ΙΤ servers στην κάλυψη των χειμερινών αγώνων του Βανκούβερ από το δίκτυο NBC.


apcΗ APC by Schneider Electric παρείχε Smart-UPS για την προστασία ισχύος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης 21ων Ολυμπιακών χειμερινών αγώνων στο Βανκούβερ, στις 12-28 Φεβρουαρίου 2010. Η ανακοίνωση έγινε από τον Chip Adams, Vice President, Venue Engineering, NBC Olympics και τον Robert McKernan, President, Americas, APC.


Η APC εφοδίασε το NBC με πληθώρα μονάδων Smart-UPS RT 8000VA παρέχοντας υψηλής ποιότητας προστασία ισχύος αποτρέποντας πιθανά προβλήματα στην παροχή ισχύος στον τηλεοπτικό εξοπλισμό επικοινωνίας και διαχείρισης του NBC κατά τη διάρκεια της κάλυψης των χειμερινών αγώνων του Βανκούβερ. Οι μονάδες APC Smart-UPS RT 8000VA προσφέρουν ευελιξία, εγκαθίστανται εύκολα σε διαφορετικά περιβάλλοντα και διαχειρίζονται απομακρυσμένα.


Οι μονάδες Smart-UPS RT 8000VA παρέχουν ρύθμιση τάσης και συχνότητας, εσωτερικό ηλεκτρονικό διακόπτη παράκαμψης, και διόρθωση του συντελεστή ισχύος εισόδου. Οι μονάδες είναι σχεδιασμένες για χρήση σε διαφορετικές εφαρμογές και περιβάλλοντα, παρέχοντας αδιάλειπτη ισχύ σε κρίσιμα επιχειρησιακά συστήματα υψηλών απαιτήσεων.


Η ευελιξία των μοναδιαίων Smart-UPS, τα καθιστά ιδανικά για τη τροφοδοσία τους από διάφορες πηγές ισχύος. Τα Smart-UPS μπορούν να υποστηρίξουν εφαρμογές που απαιτούν περισσότερο από δύο ώρες χρόνου αυτονομίας, έχουν τη δυνατότητα πρόσθεσης εν λειτουργία, απεριόριστων hot-swappable μπαταριών και ο περιλαμβάνουν Inverter υψηλής απόδοσης. Τα χαρακτηριστικά τους, όπως το ευρύ πεδίο τάσης εισόδου (- 23% +25% στο πλήρες φορτίο και -52% +25% στο μισό φορτίο), ενώ η ευφυής φόρτιση ακριβείας και διαχείρισης των μπαταριών τους συμβάλλουν στην εξασφάλιση της μέγιστης διάρκειας ζωής της μπαταρίας.