Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Role Playing Game με τίτλο White Knight Chronicles για PlayStation3 (PS3) στις PAL περιοχές.


White Knight ChroniclesΜία πρωτόγνωρη περιπέτεια γεμάτη μαγεία, μάχες με σπαθιά και ίντριγκες, που σας επιτρέπει να χτίσετε τη συνολική εμπειρία και να δημιουργήσετε τον ήρωα σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε στον κόσμο του Balandor, πατρίδα του επιβλητικού Λευκού Ιππότη (White Knight). Στόχος σας είναι να εντοπίσετε μια πριγκίπισσα που κρατείται αιχμάλωτη, εξερευνώντας βουνά, κάστρα και πόλεις, και να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς μέσω συνδυασμών επιθέσεων, τους οποίους έχετε αναπτύξει μόνοι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε online με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο, για να χτίσετε το δικό σας θρύλο, έχοντας τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε οπουδήποτε θελήσετε.


white-knight-chronicles-1Οι κριτικοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι, γιατί το White Knight Chronicles δεν είναι μόνο το πρώτο σημαντικό παιχνίδι ρόλων (RPG) για το PlayStation3. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των παιχνιδιών ρόλων, το White Knight σας προσφέρει την επιλογή online ή offline παιχνιδιού. Η online επιλογή σας μεταφέρει σε έναν τεράστιο εναλλακτικό κόσμο, στον οποίο θα συναντήσετε δεκάδες χιλιάδες παίκτες, θα δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτήρα και θα συνεργαστείτε με άλλους gamers. Μπορείτε να εξερευνήσετε μαζί, να ενταχθείτε σε κοινότητες («guilds») ή και να χτίσετε τα δικά σας σπίτια στις διαδικτυακές πόλεις. Παίζοντας offline, μπορείτε να υποδυθείτε τον ταπεινό υπηρέτη Leonard, που ξεκλειδώνει τις δυνάμεις του White Knight και ξεκινά για να ελευθερώσει την απαχθείσα πριγκίπισσα σε μια μαγευτική περιπέτεια με απρόβλεπτη εξέλιξη.


Την ανάπτυξη του τίτλου ανέλαβε η διάσημη Ιαπωνική εταιρεία Level 5 (δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας Rogue Galaxy). Το White Knight Chronicles ξεφεύγει από τις συμβάσεις και σας δίνει την απόλυτη ελευθερία να παίξετε όπως θέλετε, στοχεύοντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ολόκληρο το είδος των παιχνιδιών ρόλων.