Η Vodafone ανακοίνωσε την αναβάθμιση του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου της σε ταχύτητες έως και 28,8 Mbps, μέσω της τεχνολογίας δικτύου HSPA+ MIMO.


Vodafone Κ4505 USB StickΟι νέες ταχύτητες είναι εμπορικά διαθέσιμες άμεσα, μέσω του αποκλειστικού Vodafone Κ4505 USB Stick, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε προγράμματα Vodafone Mobile Broadband. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής μπορούν μέσω απλής διαδικασίας αναβάθμισης λογισμικού να εκμεταλλευθούν τις νέες υψηλές ταχύτητες του δικτύου της Vodafone.


Η Vodafone Ελλάδος, ένα από τα πρώτα δίκτυα που αναβαθμίστηκαν παγκοσμίως με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία HSPA+ MIMO, οδηγεί τις εξελίξεις και δίνει σήμερα τη δυνατότητα για ονομαστικές ταχύτητες λήψης δεδομένων 28,8 Mbps και αποστολής 5,8 Mbps. Επιπλέον, σημειώνεται ότι το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα παρέχει τις υψηλότερες μέσες ταχύτητες λήψης και αποστολής δεδομένων, προσφέροντας μοναδική ευρυζωνική εμπειρία στους συνδρομητές της Εταιρίας.


Οι αναβαθμισμένες ταχύτητες Vodafone Mobile Broadband παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Επιπλέον, η Vodafone συνεχίζει να επενδύει στη διαρκή επέκταση κάλυψης και χωρητικότητας του δικτύου 3G/HSPA, σε όλη την επικράτεια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.


Μέσα από την πλέον προηγμένη υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband, οι πελάτες της εταιρίας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet και τις εφαρμογές του, όπως πλοήγηση σε ιστοσελίδες e-mail, instant messaging & social networking, όπου κι αν βρίσκονται.