Η MD5 ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Skybox Security, εταιρεία αυτοματοποιημένης διαχείριση κινδύνου, για τη διανομή δικτυακών λύσεων ασφάλειας για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.


MD5Η MD5, προωθώντας προϊόντα της Skybox, θα έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις enterprise-class σε λογικές τιμές εύκολες στη χρήση.


Η συμφωνία προβλέπει αρχικά τα προϊόντα διαχείρισης firewall Skybox CertiFire, ειδικά σχεδιασμένα για μεσαίες επιχειρήσεις και το δημόσιο τομέα, για τη διατήρηση ασφαλών firewalls και σε συμφωνία με κανόνες διαχείρισης, όπως οι PCI DSS και NIST. Οι οργανισμοί αυτού του μεγέθους αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια, τη διαθεσιμότητα και τη συμβατότητα στο δίκτυό τους, με περιορισμένο προϋπολογισμό και πόρους.


Το CertiFire αυτοματοποιεί τις πιο χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης firewall, παρέχοντας γρήγορη, ακριβή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση υποδεικνύοντας τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Η ευκολία χρήσης του προϊόντος επιτρέπει στους IT managers να ελέγχουν τα firewall μέσα σε λίγα λεπτά, εντοπίζοντας αντικρουόμενες εντολές, λάθος σχεδιασμούς και άλλα θέματα που απαιτούν άμεση προσοχή.